Avskrivningar görs enkelt

När det gäller bolån, kommer du över tanken på amortering. Avskrivningar hänvisar till processen för redovisning av en summa pengar under en angiven tidsperiod. När det kommer till ett hem hypotekslån, kan räkna ut en amorteringsplan lägga till upp till en hel del matematiska beräkningar, vilka blir förvirrande mycket snabbt. Istället för att göra allt detta arbete själv, gör sammanställa avskrivningstider enkelt med hjälp av miniräknare billån. De är lätta att använda, och finns tillgängliga online när du är redo att knapra några siffror.

Du kan använda en online inteckning miniräknare för att hjälpa dig att avgöra en amorteringsplan baserat på din nuvarande hus betalning, eller för ett nytt hem du funderar på att köpa, eller för en ny inteckning refinansiera. Allt du behöver göra är att skriva in i lånebeloppet, den årliga räntan och längden på lånet, och räknaren gör resten. Den kommer att producera en månad efter månad och år efter år schema av det totala lånebeloppet och hur den reduceras med de månatliga betalningar som du gör.

Övriga avskrivningar scheman finns att du kan producera själv med en online-kalkylator. Det kan göra bra ekonomiskt förnuft att försöka betala ytterligare belopp utöver det minimum som krävs för din månatliga inteckning betalning. Detta kan minska det totala antalet betalningar du måste göra för att betala tillbaka lånet, och det kommer att spara dig tusentals dollar i räntebetalningar. Du kan köra flera möjliga scenarier genom att ange olika tilläggsbelopp till ett lån amortering kalkylator, och låt den visa dig hur mycket du kan spara varje år för livet av lånet.

Du kanske också vill beräkna inteckning besparingar som kan göras genom att dela din en månatlig betalning i två mindre. Innan du gör detta, kommer du att betala en månad framåt på din vanliga månatliga belopp, eftersom räntan betalas i efterskott och du kommer inte att vilja komma hit med förseningsavgifter när du flyttar in i det andra steget i processen. När du är framåt en månad i dina betalningar, du sedan börja betala hälften av din vanliga betalning beloppet på den första i månaden, och den andra halvan på femtonde. Utan att betala några extra pengar varje månad, kan du avsevärt minska längden på ditt bolån, och spara tusentals i räntekostnader bara genom att ta detta enkla steg. En amorteringsplan kalkylator kan visa dig hur mycket du ska spara varje månad för förkortad livslängd för lånet, jämfört med lånet betalas med vanliga månatliga betalningar. Få information genom att använda online inteckning miniräknare.