avskärmning – undvik it_

Visste du att det har skett en 75% ökning av utmätningar i hela landet under det gångna året? På gatan där jag bor finns det 7 hem i avskärmning just nu. Det är ganska skrämmande för en massa folk där ute. Oavsett om det är på grund av en familj nödsituation, förlust av jobb eller subprime lån procentsats justering som gör ditt hus inte längre har råd med, det bara spelar ingen roll. Allt som räknas är att du kanske inte längre har ett hus att bo i.

Låt mig berätta en sann historia. Min man och jag hade vårt hus avskärmad på ett par år tillbaka. Vi var verkligen rädd eftersom vi trodde att ingen skulle hyra ut till oss! Vår kredit värderingar var hemsk och vi hade inte hyrt in över 10 år. Vi har äntligen hittat någon att hyra ut till oss på Craigslist. Vi flyttade in genast. Ungefär fyra månader gick och jag vaknade till ett meddelande på dörren. Vår hyresvärd var att få huset vi bodde i avskärmad på. Onödigt att säga, vi var tvungna att flytta igen.

Idag ska vi prata om hur man kan undvika avskärmning på ditt hem. Det mesta av detta är sunt förnuft, men det kan inte nog betonas.
Så det första du behöver göra är att vara ärlig mot dig själv och vad dina möjligheter är. Jag gör inte anspråk på att ha några mirakel svar på din situation, men jag kommer att tala om de första saker du kan göra för att försöka undvika utestängning.

Det finns tre saker som du måste göra först.
Ett. Du måste utvärdera dina levnadskostnader, inkomster och räkningar.
2. Du måste kontakta din inteckning innehavare.
Tre. Du måste kontakta en advokat som är bekant med utestängande förfarande i ditt tillstånd.

Låt oss börja med att utvärdera dina levnadskostnader. Det första du behöver göra är att klippa ut allt som du inte behöver. Här är några saker som du behöver tänka på:

• Äta ute, köpa på dyra livsmedelsbutiker
• Kabel-TV, Mobiltelefoner – växla till LAN linje
• underhållning
• köpa kläder, DVD, CD, extramaterial
• semester
• Gym medlemskap, garvning medlemskap, etc.
• Sluta använda AC, Keep värmaren, diska för hand

Ta reda på om det finns ett sätt att du kan tjäna extra pengar. Du kan ha en loppmarknad, sälja din 2nd bil, ta en 2: a jobb, och sätta ditt hus till försäljning, om så behövs.

Nu måste du tänka på vad räkningar du faktiskt har råd att betala. Det första du bör göra är att sluta betala dina kreditkort. Du måste betala dina grundläggande levnadsomkostnader, gas, el, telefon, mat, försäkringar. Nu måste du betala din inteckning eller vad du kan av det. Allt annat bör gå på sparlåga.

Det är viktigt att du kontaktar din inteckning innehavare. De kommer antagligen att säga att det finns inget du kan göra tills du missar en betalning eller två. Det är okej. Om de berätta detta, då du behöver för att göra ett beslut.

Du måste bestämma om du vill sluta betala din inteckning eller om du vill fortsätta att betala det. Här är nyckeln-på bara de senaste månaderna, är inteckning innehavare faktiskt arbetar med kunder nu. De kommer oftast ge dig tre alternativ. De tre alternativen är att sänka ditt intresse, lägga de bakom betalningarna till slutet av anteckningen, eller omförhandla ditt lån.

När du har gjort det, bör du kontakta en advokat förtrogen med utestängande förfarande i ditt tillstånd. Det är väldigt viktigt att veta vad som väntar om du väljer att låta ditt hus gå eller du helt enkelt hamna i avskärmning. Många gör misstaget att läsa om avskärmning men inte inser att varje stat har olika lagar. Till exempel i vissa stater om du gör en kort försäljning i stället för en avskärmning, kan du vara ansvarig för att betala tillbaka mellanskillnaden av vad du är skyldig till långivaren. Detta kan vara tusentals dollar.

Det är viktigt att be advokat dessa typer av frågor:
• Detaljerade tidslinjer och vad du kan förvänta
• Har du ska betala tillbaka skillnaden i $ $, om den säljs för mindre än vad du är skyldig.
• Måste man betala skatt på skillnaden både federala och statliga?
• Om du funderar konkurs bör du lämna in före eller efter du går in avskärmning.

Du måste hitta en bra resurs som hjälper dig med alla dessa saker. En som kommer att ge dig en gratis skuld analys, ger dig tillgång till de bästa advokater runt i smuts lägsta priser, något som kommer att hjälpa dig med skuld förhandling, och hjälpa dig att höja din kredit värderingar.