avskärmning samhällen och hem invasion

Under de senaste månaderna har jag tagit fler kurser om hur man överlever i avsaknad av offentliga tjänster eller specialiserad sjukvård under en period av oroligheter som orsakats av en naturkatastrof eller svår ekonomisk kollaps. En av de mer intressanta klasserna, och en som gav en hel del nyttig information för husägare, var om hur man skyddar mot en invasion av ett hem med en våldsam brottsling.

Det viktigaste konceptet jag lärde mig var att hantera uppfattningar och arten av den typiska hem invader. Den typ av person råna ett hem är ofta fega och hoppas att förlita sig på brute force. Om han var hårt arbetande, skulle han ha ett jobb. Och om han var en mästare brottsling, skulle han knacka bort ett kasino, bank, eller rikare mål än genomsnittet privatbostad – i huvudsak någon bryta sig in i ett hem är ute efter en enkel poäng.

Därför är den första försvarslinjen för att skydda mot en sådan händelse är helt enkelt att göra en fastighet ser ut som det är väl förberedd. Dummy kameror kan sättas upp som ser skrämmande för den genomsnittliga kriminella men kanske inte spela något alls. Dessutom är det lätt att köpa eller skriva ut en falsk skylt som anger en egenskap skyddas av ADT Security, Brinks, eller annat vaktbolag.

Några tecken och dummy kameror kan vara tillräckligt för att avskräcka de flesta lata brottslingar, som hellre går vidare till nästa hus och inte riskera möjligheten att sätta igång ett larm eller fångas på film. Detta kan också göras med övergivna byggnader i ett samhälle som drabbats hårt av utmätningar i syfte att ge sken av väl försvarade fastigheter, där brottslingar får passera över om de försökte att sitta på huk eller stjäla.

Men dörrarna till ett hus kan även uppgraderas eller försvaras. De flesta dörrar till bostäder är byggda av trä, men har en ihålig kärna som är lättare att sparka i. En solid kärna dörr med en en-tums Deadbolt kan göra det mycket svårare att bryta i. Dessutom bör gångjärnen ha minst fyra hål för skruvar och det är en bra idé att använda tre-tums skruvar i gångjärnen. De flesta dörrar levereras med två-tums skruvar, och helt enkelt uppgradera dem gör det svårare att bryta ner en dörr.

Dörrhandtag är svaga punkterna i många hem, eftersom rattarna är av låg kvalitet och kan enkelt plockas eller tvingas igenom. De flesta järnaffärer har Grade 1 eller 2 rattar som är resistenta mot vridning, nyfikna, lockpicking och andra exekutiva poster. Deadbolt kan även uppgraderas från en standardmodell för att inkludera fasade hölje och en låsmekanism på bulten för att hindra den från att glida i kraft.

Tyvärr kommer många människor minns att säkra sina dörrar och knoppar men har inga problem att lämna windows öppna även om de lämnar för att gå springa ärenden. Detta utgör ett perfekt tillfälle för invasioner, eftersom skärmarna kan skjutas upp och fönstren tvingas längre öppen. Ett enkelt knep är att använda träplugg för att förhindra att fönstret kan öppnas hela vägen, och husägare kan komma in i vanan att öppna fönstren högst sex inches eller så.

Mini persienner är också en stor avskräckande för hem invasioner om de hålls ned medan husägare har lämnat huset. Inbrottstjuvar tvingar sig igenom fönster med mini persienner har ofta funnit det svårare att komma ur en tilltrasslad massa av persienner än att tvinga fönstret öppet i första hand. Även om de inte är vackra dekorationer för ett hus, kan de vara ett användbart säkerhetsåtgärd.

Medan det finns många metoder för att säkra ett hem och en gemenskap mot en drastisk försämring av livskvalitet, bör husägare ta fler försiktighetsåtgärder mot att bli rånad. Husockupanter och andra icke-statliga brottslingar använder avskärmad hem som baser för att utnyttja människor, och situationen kan fortsätta att få ännu mer prekär som avskärmning priser driva fler människor på gatorna.