avskärmning processen förklaras

Låt oss börja den här artikeln genom att tillhandahålla en kort förklaring av vad Utestängning faktiskt är innan du försöker förklara avskärmning processen. Utestängning är en process som initieras när låntagare (oftast du och jag) är oförmögna att konsekvent betala tillbaka de nödvändiga amorteringar till banken eller organisation som lånat ut pengarna i första hand. Eftersom värdet av fastigheten används som en garanti mot utebliven betalning av skulden, är den nämnda fastigheten säljs, så att skulden kan betalas tillbaka. Tyvärr för ägaren, får du sällan fulla marknadsvärdet för huset när det säljs. Detta beror på att det är prissatt för en snabb försäljning, plus alla som vill bli köpare kommer sannolikt att vara medveten om att det har varit föremål för en avskärmning, och så kommer inte erbjuda så mycket som de annars skulle.

avskärmning processen själv

I de flesta fall är det första steget i den avskärmning processen att banken inte omedelbart kommer att utestänga direkt efter att skulden är skyldig. En tid medges mellan icke betalningen och det faktiska avskärmning processen. Tja det är trevligt av dem! Denna tidsperiod, som kallas pre-avskärmning, men utgör en sårbar tid för ägaren som banken fortfarande kunde acceptera erbjudanden från tredje part, så alla sidor av avskärmning processen måste agera snabbt.

Banken får endast ta ägandet av fastigheten titeln om egendomen inte säljs i det pre-avskärmning period. Vid denna punkt, avskärmningen processen verkligen kickar in och det är mycket troligt att banken då kommer att sälja fastigheten på eftersom de inte är riktigt intresserad av att bli effektivt fastighetsägare, de vill bara göra sina vinster och gå vidare. Ur ett professionellt perspektiv också, ser det inte bra att lämna avskärmad egenskaper på bankernas balansräkning eftersom det sannolikt skulle ses som lämnar pengar på bordet. Den sista, och mest uppenbara skälet till att banken kommer att agera snabbt är att de vill att återfå sin skuld. Alla dessa delar av avskärmning processen lägga till upp till en snabb försäljning för banken, och en dålig affär för den tidigare ägaren.

avskärmning processen: vinnare och förlorare

Som ofta är fallet med avskärmning processen, är en personer förlust annan persons vinning. För så illa som det är för den tidigare ägaren att förlora sin egendom, är det ett utmärkt tillfälle för dem i know att knäppa upp dessa typer av fastigheter av samma anledning, en drop-down pris. Som vi närmare i andra artiklar på denna webbplats, banker ger avskärmning listor som kan ses på nätet på många webbplatser. Det är en mördande verksamhet och pengar går förlorade och gjorde varje dag. Den nuvarande sub prime bolånekrisen har drastiskt ökat antalet utmätningar och som ett resultat av fler och fler människor söker att förstå avskärmning processen. Det är verkligen värt att ta sig tid att förstå avskärmning processen vilken sida av staketet du befinner dig stående.