avskärmning inom en snar framtid stop_ här är 6 enkla lösningar

En avskärmning som händer när du är allvarligt brottsligt på din inteckning betalningar och långivaren försöker återta fastigheten. Om du eller någon du känner är inför en avskärmning i en nära framtid, bör du veta att det finns många alternativ som hjälper undvika att förlora ditt hem, och de flesta av dem don, sårad? T din kredit! De flesta av dessa alternativ är för FHA lån men vissa kan vara tillämplig på en VA eller konventionella lån.

Ett. Först av allt, inte för tidigt flytta ut från ditt hem, eller du kanske inte berättiga till stöd. De flesta långivare har en avdelning förlust lindring som kan förse dig med några alternativ. Ta reda på deras kontaktuppgifter och förse dem med din ekonomiska situation eller några förmildrande omständigheter. Du, bli AOD förvånad över hur mycket en enda telefonsamtal till din LMD kan hjälpa.

2. Du kan också kontakta en HUD godkänd byrå bostäder rådgivning genom att ringa avgiftsfria (800) 569-4287. De kommer att förse dig med den närmaste byrå för dig. Dessa tjänster är nästan alltid gratis och kan vara en mycket fördelaktig resurs om du använder dem på rätt sätt. De ger dig en mängd information som sträcker sig från regeringens stöd till lokala organisationer som kan hjälpa dig.

Tre. Om du nyligen har haft en minskad inkomst eller en ökning av utgifterna, kan du kvalitet för vad som kallas AOS Special Tålamod. I de flesta fall långivaren kan antingen ge dig en reducerad avbetalningsplan eller ens en fullständig betalningsinställelse. Du kommer dock att behöva ge något slags bevis på att du upplever ekonomiska svårigheter.

4. Din fjärde alternativet är vad, AOS kallas en partiell krav. Vad som händer är FHA-Försäkring kul kan sätta din inteckning aktuell genom att ge dig en tillfällig räntefritt lån. Du kan bara kvalificera sig för en partiell krav om du är över 4 månader brottsligt men inte längre än 1 år. Du är också skyldig att till fullo amorteringar efter kvarstad placeras och dina betalningar fångas upp. Mängden av den partiella påstående beror antingen när du säljer hemmet eller avbetalning är klara. Om du väljer det här alternativet till att din ekonomiska svårigheter är över eftersom du kommer att behöva göra fulla inteckning betalningar efter den partiella krav är i kraft.

Fem. Din långivare kan ibland ge dig en inteckning ändring som gör att du kan refinansiera skuldbeloppet eller förlänga tidslinjen på ditt lån, vilket kommer att minska betalningarna.

6. Som en sista utväg och efter dig, utmattad Äôve alla andra alternativen ovan du får gärna ge tillbaka egendom till banken. Detta är vad, AOS kallas en handling i-stället för avskärmning. I de flesta fall din kredit inte kommer att skadas, men du kommer att förlora hemmet. Du kan inte välja detta alternativ om du har någon annan FHA lån i standard.

Som ni ser finns det många alternativ som är mycket bättre än att ge ditt hus upp. Bäst av allt, om det görs på rätt sätt de alternativ som anges här inte kommer att skada din kredit!