avskärmning hjälp – du måste agera inte vänta på att komma

Om du är uppe mot avskärmning närvarande eller tillräckligt långt efter i dina betalningar oroa dig för det, åt avskärmning biståndet måste vara din första prioritet. Det allra värsta du bör göra är att undvika att göra med din inteckning problem. En av de största misstagen konsumenterna gör vägrar att kommunicera med sin inteckning företag när de ringer. Det kommer att vara svårt att erkänna det faktum att du är i ekonomisk nöd. Men, om du inte talar med din långivare, då de kommer att utestänga så mycket snabbare. Inför problemet kan vara frustrerande, men du kommer att ha fler alternativ om hjälp om du möter det idag istället för senare.

Få hjälp så snabbt som möjligt. Den federala regeringen (liksom många kommuner) har rådgivning program tillgängliga för konsumenter som försöker kämpa. Dessa rådgivare kan peka dig att hjälpa statliga avskärmning program som kan hjälpa dig. De kan också ge dig information om vilka lagar är på plats om avskärmning processen. Varje stat har unika processer och tidslinjer om hur processen är tänkt att köras.

Alla måste se över sin ursprungliga inteckningen dokumentation samt. Det är oftast en del i dessa dokument som pekar ut vilka rättigheter du som låntagare. Du kanske tror att långivaren kommer att vara omöjligt att slåss, men det är inte alltid fallet. Att veta var du står juridiskt är det första steget i kampen mot din långivare och stoppa din avskärmning.

Ta en ärlig titt på din ekonomiska situation. Finns det något du kan sälja som hjälper dig att fånga dina lån upp? En andra bil eller hela livförsäkringar är bara några alternativ att överväga. Hålla din familj från gatorna måste vara en enorm prioritet i ditt liv på denna punkt. Prioritera när du spenderar pengar. Huset betalningen måste vara den första punkten på din lista av räkningar. Kortbetalningar och andra lån utan säkerhet kan skjutas upp för en stund, men huset propositionen bör inte vara. Kanske du kan få ett andra jobb för en stund för att betala extra mot efterskott på ditt hem? Omedelbart klippa ut alla icke-väsentliga räkningar. Kabel-TV och höghastighetsinternet är enkla poäng att eliminera. Alla dessa alternativ måste undersökas. Att veta var du står ekonomiskt är nästa steg i att få avskärmning hjälp.

Var försiktig med vem du litar på och undvika avskärmning bedrägerier. Det finns massor av avskärmning bedrägerier där ute. En vanlig typ är den bedragare som påstår sig vara en officiell delegat för federala program som hjälper husägare har problem. En annan taktik bedragare användning är att låtsas vara en medelålders man mellan dig och din bank. De kommer att säga att de kommer att förhandla om att sänka räntorna eller det belopp som skall betalas. I utbyte dock, måste du göra dina betalningar till dem i stället för långivaren. Uppenbarligen detta slutar upp med bedragare få alla pengar och konsumenten fortfarande förlora hemmet. Andra bedrägerier inkluderar berätta att ansöka om konkurs för att stoppa avskärmning, men konkurs inte alltid hjälper i det långa loppet. Kom alltid ihåg, bara för att någon har en licens för att öva lag, betyder inte att de inte är en bedragare! Andra kommer att be dig att skriva över din egendom till dem och de kommer att göra betalningar för dig i utbyte mot hyra. Veta skillnaden mellan verklig hjälp och bedragare är ett stort steg i att stoppa din avskärmning.