avskärmning – en fråga om statlig lag – inte federal

Följande är några diverse juridiska frågor som kan påverka en avskärmning fall. Dessa inkluderar frågan om att sätta ett mål i federal domstol från statlig domstol, liksom mångfald jurisdiktion. Slutligen, om husägare vinna ett mål mot en bank, och ärendet överklagades av långivaren, kan låntagarna kunna kräva av banken efter en obligation för att gå vidare.

Även om vissa frågor som rör en avskärmning rättegång försvar kan innebära federala lagar, liksom sanningen i Utlåning lagen eller Real Estate Rutiner Settlement Act, har många gånger federala domstolar inte behörighet över en avskärmning eller avhysning fallet. Detta är frågor som handlar nästan uteslutande med lag och kommer oftare hållas i statlig domstol.

Dock kan vissa tilltalade till utestängning söka avlägsnande av ett fall från den federala domstolen att den statliga domstolen utifrån TIL eller RESPA påståenden. I vissa av dessa fall är argumentet att fallet skulle ha kommit in i de federala domstolarna i första hand som en domstol i första instans över husägare påståenden.

Det är också en fråga om mångfald jurisdiktion. I dessa fall måste de husägare bevisa ett antal omständigheter att argumentet om mångfald jurisdiktion. Dessa inkluderar visar att parterna i rättegången har olika medborgarskap, samt att striden är för mer än $ 75.000. Mängden av kontrovers anses vara värdet av föremålet för processen.

I fall där husägare vinna ett mål mot en bank, det finns en god chans att långivaren kommer att överklaga beslutet. I sådana situationer, husägare är väl i sin fulla rätt att begära att domstolen kräver banken att lägga en obligation. I flera fall har långivarna varit tvungna att göra så för att gå vidare med sina rörelser till appellationsdomstolen. Detta liknar en husägare att tvingas lägga en obligation att väcka talan i domstol för att ålägga en nonjudicial avskärmning försäljning.

Dessa är några frågor som vissa husägare kan komma upp mot när man försöker att försvara sina hem eller väcka talan mot banken. I verkligheten kan de vara mycket mer komplicerat än de vanliga avskärmning försvar, eftersom de innebär att långivaren eller husägare “användning av olika rättsordningar. Tyvärr är avskärmning aldrig så enkelt som husägare vill. Även om dessa frågor kan vara ovanligt, de är inte ovanligt när det handlar om en bank. Detta är, naturligtvis, en större anledning till att husägare kan vilja begära professionell avskärmning hjälp när du försöker spara en fastighet.