avskärmning avslöjanden del # 3

Kom ihåg att oavsett vad du kan läsa, hört någon konversation eller vad någon kan säga, en avskärmning åtgärder kan inte stoppas. Det bästa som alla kan göra är att sakta ner, men det tar en viss skicklighet. En konkurs är det enda sättet att stoppa det, men bara tillfälligt, men i de flesta fall, oftast 9 av 10 fall antingen inte kvalificerar och eller brukar avfärdas för underlåtenhet att betala den överenskomna ersättningen.

I kapitel 13 konkurser, kommer de kombinerade utbetalningar i allmänhet högre än får betalt idag. Kapitel 7 konkurser är en total avveckling av alla tillgångar och ge upp mer än bara motivet egendom. Långivaren (s) i detta skede är arga och är angelägna om att få betalt och eller egendom återlämnas.

Det finns tre huvudsakliga avdelningar inom långivaren (s) organisation. Träningspass, Institutionen där låntagaren (s) kan tala med för att avgöra om något kan utarbetas så långt som att fastna och arbeta ut en plan (se alternativ nedan)?

Den fortsätter sedan till avskärmning avdelningen som biträds av långivaren (s) advokat är att vidta rättsliga initiativ genom att lämna in en stämningsansökan avskärmning åtgärder för att lagligt och snabbt lösa.

Den tredje är förlusten lindring avdelning, som namnet antyder, försöker att mildra förlusterna för långivaren (s). Detta är den avdelning som förhandlar blankningar och har sista ordet. Tänk på att om en kort försäljning är under förhandling, inte avskärmningen avdelningen och advokater inte sluta sitt arbete, och rör sig framåt antar att om den korta försäljning förhandling faller igenom och inte sälja, inte långivaren (s) inte förlora någon ytterligare tid.

Om det finns en äkta avtal om försäljning och köp på bordet i väntan på en kort försäljning godkännande, i de flesta alla fall, kommer långivaren (s) skjuta upp planerade försäljningsdatum som behövs.

När en avskärmning åtgärder är arkiverat det nu blivit offentlig handling, och hela världen vet (även om låntagaren (s) är 30 – 60-90 dagar sen). Nu … alla berörda och intresserade parter kommer ut för att tjata låntagaren (s). Advokat, Loss Prevention Mitigation, “Vi köper hem” och “vi kan hjälpa dig” typer och många andra är ute för att låta dig veta om deras intresse.

Några kan faktiskt hjälpa låntagaren (s), men den höga majoriteten egentligen bara vill stjäla ditt hem. Med alla telefonsamtal och brev Hittills har de flesta låntagare (s) hade det och i princip klippa alla band och gå under jorden tänker att allt kommer att bli bättre och gå iväg.

Eller många låntagaren (s) tycker och tror att ingenting kan göras för att faktiskt hjälpa dem. Röstbrevlådan och brevlådan fylls nu och översvämmade. Du är rädd för att prata med någon eftersom du inte är säker på vad man ska fråga, eller kanske du gör och verkligen inte vill veta sanningen? Bara fråga om du vill veta! Så många låntagare (er) upptäcker när det är för sent att hjälp var där för att be.

Disclosure. Så att läsaren inte är i alla fall vilseleda, den information som presenteras häri är utformad för att vara mer av en informativ guide till hur många av dessa vissa situationer generellt fungerar. Författaren är inte en advokat, fastighetsmäklare, bankir, revisor, avskärmning eller kredit rådgivare eller någon annan typ av licensierade enskilda företräder de områden som beskrivs häri.

Denna information fungerar i de flesta alla områden, men har inte undersökts för att avgöra vilka områden eller situationer som det inte får arbeta i eller kan komma att ändras. Läsaren ska i alla fall söka tillämpliga rättsliga råd och forskning sin egen situation innan de vidtar någon av de tryckta här inom. Läsaren åtar sig härmed att hålla författaren av denna information ofarliga för all användning av den här inom vilket kan orsaka en negativ effekt på alla nuvarande och eller framtida situation läsaren kan försöka lösa eller engagera sig i.

Om du vill veta mer om avskärmning uppenbarelser, besök vår hemsida eller kontakta oss för mer ingående information.