även den mest kvalificerade personen inte kan få ett bostadslån idag

Du och din make hålla stabilt jobb och du har båda haft dessa jobb i över två år. Du inte har ett hus att sälja för att flytta in i ett nytt hus, har du perfekt kredit och en handpenning för start! Så ingenting bör hålla dig tillbaka på att köpa ditt drömhus ska det? Fastighetsmäklare händer är bundna i dagens marknad. De kämpar för att få ens den “lärobok” köparen ett bostadslån.

hypotekslån originering kris-banker undvika risker
Varför är så många låneansökningar få minskat? Sedan den finansiella krisen är över nationen, är banker är försiktig och selektiv. Så vad brukar vara “modellen köparen” anses genomsnittet och bra-men en “perfekt” köparen är vad banker är efter nu. Anställningstid betyder mer än någonsin, är bra kredit avgörande och alla andra saker som anses “låg-riskfaktorer” inspekteras enligt bankens mikroskop. Medan man tidigare kunde nästan vem som helst få ett lån.
Experter säger femtio procent nedgång räntan på originering inteckning låneansökningar är nu normen. Bankerna fortsätter att ta några risker, men dessa risker är nu mer riskfyllda än de brukar vara.
Vad krävs det för att bli godkänd för ett hypotekslån?
• Utmärkt kredit
• Fast jobb som du har varit på flera år
• En fast handpenning

handpenning krav.
De dagar av noll-ner handpenning är över. Nu har de flesta banker kräver en 5, 10 och även 30 procent handpenning. Eftersom det är svårt för säljarna att sälja sina hem, är köpare får en liten paus i avslutande kostnader-att en säljare kommer att betala bara så att de kan sälja huset.

Oroad om vem du förtroende att få en Origination hypotekslån?
Regeringen vidtar åtgärder för att undvika bolåneinstitut att bedrägligt påverka systemet för originations bolån i framtiden. Nu kommer bolåneinstitut måste fylla i en grundlig ansökan innan utlåningen godkänns. Ansökan kommer att be om en fullständig beskrivning av utbildnings-och yrkeserfarenhet, betalningsanmärkningar, fingeravtryck och finansiella och straffrättsliga upplysningar. Ny förordning är att förändra hur människor ser ut originering hypotekslån. En ny nationell databas kommer att tillåta någon att leta upp ett företag hypotekslån och se deras verksamhet, licenser och rättshistoria, avslöjar allt om hur ett företag praxis.

När det gäller något så värdefullt och personligt som att köpa ett hem, inte vara förhastat. Titta runt, gör dina läxor, få råd och rekommendationer från människor som har haft stora upplevelser i det förflutna. Bli inte alltför orolig för att kunna köpa ett hus i dagens marknad. Det finns miljontals människor som alla vill hem och de är inte alla kommer att sluta vilja dem. Istället för människor kastar bolån med dig, som du bör vara oroliga i första hand. Nu kan du bara måste gräva lite för att hitta rätt företag och bolåneinstitutet som har ett stort lån och affärer integritet också.