att stoppa avskärmning är hårt arbete och att få en ändring bostadslån är en del av detta arbete

Vad vi kommer att täcka här är en guide till avskärmning processen så att du inte förlorar ditt hem utan strid. Om du redan har utforskat alla alternativ, bara börja om och upprepa processen. Detta är ditt hem och om du är fast beslutna att hålla det så måste du utbilda dig själv. Om du har provat för ett bostadslån modifiering och fått avslag, försöka ta reda på orsaken till avslag och skicka efter fler lån ändringar korrigera vad som var fel. Det kan ta flera samtal för att ta reda på vad som gick fel med din inteckning modifiering.

Här är några steg för att hjälpa. Forskning de avskärmning lagar i ditt tillstånd. Varje stat är annorlunda på hur de hanterar utmätningar. Vet att ingen kommer att förlora sina hem om de bara missar en inteckning betalning. Det är en process och procedur för stater och banker är skyldiga att följa de juridiska riktlinjer i ditt tillstånd. Låt oss använda California precis som ett exempel. Om långivaren följer riktlinjerna, är detta vad som händer … Om en husägare missar tre avbetalning i Kalifornien, kommer en bank att utfärda ett meddelande om uppsägning. Detta tillkännagivande är offentlig handling. Efter meddelande om uppsägning registreras, har du 90 dagar på dig att återinföra ditt lån. Efter 90 dagar, kommer du att få meddelande om att ditt hem kommer att säljas vid domstolsbyggnaden i 21 dagar. Detta är den snabbaste ditt hem kan vara avskärmad så inte panik.

Om en husägare i någon stat är i linje för ett bostadslån modifiering och du har en försäljning datum som på ditt hem, måste du ringa din bank direkt och be om försäljning datum ska skjutas upp. De kommer överens om att fortsätta att skjuta upp din försäljning dagen tills de gör ett beslut om din inteckning ansökan. Ansökan stoppar inte banken från att accelerera avskärmning men de kommer inte att ta ditt hem om de fortfarande granskar din ansökan om en ändring.

Om du sitter bakom på din inteckning och har utfärdat ett meddelande om uppsägning, är det första du behöver göra är att ringa din långivare att få status på ditt konto. Ja, ringer din långivare du flera gånger om dagen ber för dig att göra en betalning men det är inte riktigt långivaren är det Husgerådskammaren. Du behöver komma i kontakt med din långivare att låta dem veta att du vill behålla ditt hem och du behöver deras hjälp. De kommer att fråga om du kan göra en betalning och du bör om du kan. Du behöver inte göra mer än en månatlig inteckning betalning även om de sätter press på dig att. Bara göra en betalning och detta kommer att hjälpa stall några utestängande förfarande. Om du inte har pengar för att göra en inteckning betalning, då finns det inget du kan göra åt det men du fortfarande behöver ringa din långivare. Ignorera inte deras samtal om du menar allvar med ett bostadslån modifiering.

Banken kommer att fråga om du har ansökt om lån ändringar eller ett lån träningspass. Om du inte har tillämpats, måste du lämna in en ansökan till dem omedelbart. Lån ändringar tar 4-6 månader att få godkänt. Du måste fylla i din ansökan direkt så att du kan få i linje och få omdömet för ett bostadslån modifiering. Återigen, även om du är bakom eller avskärmning, kan du ansöka om ett bostadslån modifiering och en långivare kommer att skjuta upp försäljningen datum.

Du har många fler alternativ i avskärmning än du tror. Om du vill behålla ditt hem, kan du göra det, men du måste vara aggressiv och arbeta med din långivare eller den som innehar inteckning. Ignorera inte dina långivare samtal. Vissa husägare i trubbel tenderar att oroa sig en hel del, men att göra väldigt lite. Låt inte detta beskriver dig. Du måste vara en person av åtgärder. Endast genom fortsatt och väl medvetna åtgärder kan du förvänta dig att överträffa!