att göra och inte göra för att ansöka om ett Tampa, FL inteckning

Ansöker om Tampa, Florida inteckning ett stort ekonomiskt beslut, köpa ett hem är förmodligen det största köp du någonsin kommer att göra. Du kan ansöka om Tampa inteckning genom en bank, inteckning företag, eller ens på nätet. Oavsett vilken väg du tar, läsa tipsen nedan för att göra Tampa inteckning ansökningsprocessen smidig och stressfri.

hantera din ekonomi innan du ansöker om ett Tampa, Florida inteckning
Innan du ansöker om ett Tampa, Florida inteckning, var inte vårdslös med din ekonomi.
– Gör inte stora kreditköp innan du ansöker om ett Tampa inteckning. Eftersom bolåneinstitut överväga din totala skuld för att bestämma vilken typ av hem du har råd, inte lägga mer skuld innan de ansöker om lånet. Detta kommer bara att sänka inteckning belopp du kommer att kunna ta emot.
– Hoppa inte kreditkortsbetalningar eller lämna höga kreditkort saldon på dina kort. Eftersom långivarna också noga kontrollera din kredit värdering för att fastställa lånebeloppet kan ta emot, liksom de priser och villkor du är berättigad till, se till att betala dina räkningar i tid och i-full innan du ansöker om ett Tampa inteckning.

gör din forskning
När du har ett bra grepp om din ekonomi, nu är det dags att lära sig mer om bolån och Tampa långivare inteckning.
– Process: Innan dykning huvudet först in i en hög med inteckning ansökan pappersarbete, utbilda dig på inteckning processen. Förstå alla aspekter av ansökningsprocessen, inklusive finansiering, hem inspektion, försäkring, handpenning och avslutande kostnader.
– Långivaren: Du måste också jämföra och kontrastera Tampa bolåneinstitut för att hitta den som erbjuder de lägsta priserna och bästa kundservice. Att hitta en ansedd, pålitlig långivare är absolut nödvändigt. Fråga vänner och familj för referenser.

ställa massor av frågor
Nu när du har valt några tillförlitliga Tampa bolåneinstitut att överväga mer fullständigt, be varje långivare följande frågor. Detta kommer att hjälpa till att sålla ut en bra Tampa bolåneinstitutet från en stor Tampa bolåneinstitutet.
– “Under genomsnittliga året, är hur stor andel av företagets Tampa inteckning applikationer förnekas?” Om svaret är mer än 10%, hitta en annan långivare.
– “Vad är tidsramen för godkännande för mitt lån” Beroende på din ekonomiska situation, bör en stor Tampa bolåneinstitutet kunna godkänna ditt lån inom några timmar.
– “Vill du erbjuda flera olika typer av bolån?” En stor Tampa bolåneinstitutet kommer att erbjuda olika typer av bolån, alla med varierande priser och villkor.

Drar inte finansiell information
När du har slutfört din forskning och frågade massor av frågor, är det dags att välja ett Tampa bolåneinstitutet. Under ansökningsprocessen, kommer långivaren du har valt ställa flera frågor om dina nuvarande och tidigare ekonomi. När du svarar på deras frågor, följ tipsen nedan.
– Inte säkrar inte på någon av frågorna, svara ärligt och exakt.
– Var inte generad eller avskräckas om du har en mindre än perfekt finansiell historik. Din inteckning långivaren är där för att hjälpa dig, och om du har valt ett välkänt företag, kommer de att göra allt de kan för att hitta det bästa Tampa inteckning för dina behov.
– Var noga med att ge alla ekonomiska handlingar som de begär. Om du inte gör det kommer att avsevärt fördröja Tampa processen inteckning ansökan.