att gå till botten av annonserade bolåneräntor

Nästan alla har hört annonserna på radio eller TV för mycket låga bolåneräntor. Chansen är dessa annonserade bolåneräntor låter bra och de kan även motivera dig att ringa till företaget och fråga om en refinansiering. dock vilja något som kanske låter för bra för att vara sant dessa låga priser normalt är, och många människor inte kvalificera sig för dessa lån och istället styras mot ett högre program när de tillämpas.

vad som bestämmer räntan

Den viktigaste grunden för dessa räntor kommer att bli din kredit värdering. Antagandena om inteckning företaget är att du kommer att ha en 720 eller högre kredit värdering när du ansöker om lånet. Eftersom den genomsnittliga kredit värdering i Amerika är i de höga sex hundra de redan känner de flesta människor inte kommer att kvalificera sig.

Alla låg ränta inteckning program bygger i allmänhet på att låna upp till 80% av det beräknade värdet på ditt hem. Gå över att 80% och priset går upp för ändamålet. Medan många människor har den erforderliga kapital i sitt hem den stora majoriteten av amerikanerna inte gör det. Detta igen stackar korten till förmån för inteckning företaget och öppnar dörren för att försöka sälja dig på olika program.

För att få de lägsta annonserade bolåneräntor du behöver göra bara en ränta refinansiera och inte dra några pengar ut ur fastigheten. Om du bestämmer dig för att du behöver pengar tillbaka vid stängning räntan normalt kommer att öka en fjärdedel till en halv procent. Detta beror på grossist ränta prissättning och kan inte ändras av inteckning mäklare.

Medan vissa konsumenter kan kvalificera sig för de låga teaser priser de allra flesta låntagare kommer inte. Vad dessa annonser tänkt att göra är att få dig att ringa eller stanna av företaget så att de kan försöka sälja dig ett program som du har rätt till. Men genom att bedöma din situation i förväg kan du spara dig besväret och frustration av att hantera denna metod för bedrägeri.