åtgärder för att förhindra utestängning

Om du hittar ditt hus utestängs det finns några åtgärder du kan vidta för att förhindra eller spara ditt hus från avskärmning. Om du har problem med att göra månatliga inteckning betalningar eller är på efterkälken på avbetalning så kan du fortfarande skydda ditt hem om du agerar omedelbart. Den handling du tar kan hjälpa till att förhindra förlust av ditt hem under processen för Austin hem avskärmning. Du kan bara gå igenom en enkel ram för att få igång processen för att rädda ditt hem från avskärmning. Om du befinner dig i allvarliga ekonomiska problem bör du först söka hjälp från lokala Austin proffs eller från närområdet Austin jurist som hjälper dig att skydda din investering och stoppa avskärmning processen.

Om du släpar efter på avbetalning så ska du först ringa din bolåneinstitutet. Långivaren kommer också vill arbeta med dig och hjälpa till att hitta bästa möjliga sätt att förhindra utestängning. Om du är 3 månader eller mer på efterkälken på avbetalning och långivaren har fortfarande inte hört av dig då de troligtvis anta att du inte uppsåt att betala. Se till att du inte undvika din långivare men arbeta ute en väg med dem.

Att vara förberedd
Du bör vara beredd att diskutera situationen i detalj till långivaren. De kommer att behöva all information för att hjälpa dig bättre. Du bör tänka på vad långivaren kan fråga och förbereda bra eller lämpligt svar för vad du tror kommer att bli tillfrågad. Du bör göra ett mål till varför långivaren inte bör fortsätta med Austin hem avskärmning processen. Du bör också ta reda på i detalj om orsaken till dina ekonomiska problem.

Alternativ från långivare
Långivaren skulle ha olika alternativ och de flesta som kommer att diskuteras i detalj. Varje option från långivaren kommer att vara unik för dina omständigheter. Några alternativ långivaren kan erbjuda är:

Skuldrådgivning:
Den skuld rådgivare skulle titta på dina underliggande skulder att ta reda på om det kan konsolideras eller omstruktureras. Avbetalning är ofta de sista utbetalningarna en person skulle låta slide. Så när du börjar få problem med att göra din inteckning betalningar är det troligt att du står inför svårigheter med andra hushållets räkningar. Långivaren kan också hjälpa till att göra en budget plan för att strukturera inteckning återbetalning.

inteckning modifiering
Om ditt hus har tillräckligt med eget kapital så är det möjligt att förlänga lånet för en ytterligare tidsperiod som kommer att sänka din totala månatliga inteckning betalning. Ditt förflutna avgifter skulle generellt tillsättas till det nya lånet planen.

Sälj ditt hem
Om din ekonomiska situation inte tillåter dig att stanna i huset kan det vara nödvändigt för dig att sälja din bostad och hitta en mer prisvärd levande arrangemang. Genom att sälja ditt hus du skulle kunna betala av den återstående inteckning balans och även undvika utestängning. Om du kan arbeta nära med din långivare, kan de även erbjuda dig rimlig tid att sälja ditt hus. Om värdet på huset har nyligen minskat sedan en kort försäljning kan också vara möjlig. Det finns flera fastighetsbolag som kan köpa ditt hus snabbt utan att lite kosta dig.

Deed i stället
Denna process är ofta betraktas som en frivillig avskärmning som kan påverka din kredit värdering. Som husägare du ge tillbaka huset till banken frivilligt utan att behöva gå igenom hela avskärmning processen. När långivaren har huset i sin ägo de arbetar med en expert fastighetsmäklare för att slutföra försäljningsprocessen. Även om du kan lösa ditt hus kommer du inte hållas ansvarig för eventuella brister i fall hemmet säljer under det totala lånebeloppet.

konkurs
Detta alternativ är ofta betraktas som det sista alternativet. Det kan tillfälligt bromsa avskärmning processen men kommer att skada din kredit poäng och du kan förlora kontrollen över din ekonomi för nästan sju år. De utestängande förfarande i allmänhet stoppas tills konkursen har lösts.

Jag har sett många husägare som inte gör något för att lösa deras avskärmning. Allt som krävs är lite forskning och telefonsamtal till din långivare. Om du känner dig överväldigad av din situation, sedan söka hjälp från avskärmning konsulter eller avskärmning företag bistånd. Agera idag. Du kan stoppa din avskärmning.