återfå din ekonomiska framtid genom kapitel 7 konkurs

Livet förändras hela tiden. En minut du är hög på livet, planerar ett bröllop, att köpa ett nytt hem, inredning det och omdragning upp kredit skuld som ingen morgondag. Du är på toppen av världen. Du arbetar i en position som ger dig frihet och ett obegränsat utgiftskonto med en imponerande lön. Din vackra fru har lagt sin karriär på is när hon väntar barn nummer två. Detta är det du lever det ultimata dröm i livet. Vad som händer härnäst är oförutsebar och förödande.

Den stora bossen är ut ur staten. Han är mycket ledsen, men företaget är ute efter att gå samman och med sammanfogningen många positioner kommer att elimineras, din är en av dem. Du har tre veckor avgångsvederlag kommer och en liten summa pengar i besparingar. Det är möjligt att du kan vara okej om du har möjlighet att hitta en annan plats att betala runt samma belopp.

Tre veckor senare du fortfarande skur leads för att hitta en position. Du vet att det kommer att vara omöjligt att leva på mindre än man tidigare gjorde, har flera platser erbjuds men du vet att med din nuvarande skuld som inte är ett genomförbart alternativ för tillfället.

Efter månader av letar efter en ny position, blir längre och längre bak i er betalningar du är kvar med några alternativ. Du bestämmer dig för att ta ställning gör mindre pengar och är otroligt nervös över att göra din inteckning, betala skolan lån, göra minsta betalningar på ditt kreditkort än mindre ha några pengar kvar för mat eller nödvändigheter för din familj. Det är när du inser att mötet med en konkurs advokat kan vara det bästa alternativet för dig och din familj i den aktuella omständighet som du befinner dig i.

Livet förändras det sker så snabbt att det ofta finns lite att veta tid att förbereda sig. Vi får inte lära sig att leva med dessa tankar i våra huvuden. Få människor gör. Kapitel 7 konkurs Kapitel 7 konkurser är ett legitimt sätt att återfå balansen i ditt ekonomiska liv och att gå framåt. Främst Kapitel 7 konkurser ses som en rättfram, enkelt och billigt sätt att rensa oönskade skulder och få en nystart.

Om du befinner dig i en situation som är nära vad jag beskrivit ovan är det klokt att söka konkurs information. Du kanske tycker att det är precis den hjälp du behöver för att få igenom denna patch tid i ditt liv som är överväldigande. Individer, efter att ha gått igenom kapitel 7 delar konkursförfarandet berättelser om en tyngd lyfts från deras axlar som förvaltarna avfärda den ekonomiska bördan av kreditkort skuld, över långa bolån och bostadslån. Konkurs advokater dömer inte. De arbetar för dig att komma med en genomförbar lösning när det överväldigande skuld du har samlat. Det bästa alternativet i en tid av osäkerhet är att samla information och resurser för att lindra din oro och förbättra din familjs situation.