Arlington, VA. – Planerade samfundet nära Washington DC

Arlington, Virginia är en stad av 200.000, tvärs över floden från landets huvudstad, Washington, DC. Staden Arlington, på bara 26 kvadrat miles och är samtidig med länet i Arlington. Detta område i Virginia var ursprungligen tänkt att vara en del av District of Columbia, USA: s huvudstad. Arlington hem är mycket önskvärt, med dess lätt tillgång till Washington DC, och bostäder börjar på ca $ 350.000 med några små condo lägenheter till lägre priser. Till exempel i 1800 Wilson Condominium, ett sovrum lägenheter är till salu för omkring $ 350.000 och dessa ligger fem kvarter från orange linje metro (tunnelbana) station i Clarendon, som tar dig direkt till Washington DC. Köket har bänkskivor i granit och andra trevliga funktioner. Ny utveckling organiseras nära flera av Washington-området tunnelbanestationer i Arlington, för att hålla mindre byggt upp områden i länet i detta skick. Detta är i linje med Arlington utvecklingsplan, med utveckling platser nära till Rosslyn, tingshus och Clarendon tunnelbanestationer.

Trots vissa tongångar om över-byggnad av lägenheter och överprissättning, Arlington, på grund av dess närhet till WDC är fortfarande ett område med stor efterfrågan på bostäder. På ett större avstånd från de urbana byn områden, ökar densiteten begränsad eller förbjuden. Arlington genomfört en ny prisvärd bostadspolitik, kräver de flesta utvecklare att bidra med betydande belopp till billiga bostäder, för att kunna bygga de flesta historierna och utvecklingen storlek. Arlington serveras av orange, blå och gula linjerna i Washington Metro. Dessutom är det betjänas av Virginia Railway Express, Metrobus, och en lokal buss-system, Arlington Transit (ART). Andra stadsdelar i Arlington inkluderar Ballston, Pentagon City och Crystal City. Många hotell för vistas i samtidigt som besöker Washington området är också belägna i Arlington.

Arlington Va är också hem för Arlington National Cemetery, vilande grund av nästan 300.000 personer, inklusive president John Kennedy. Det ligger längs floden Potomac. På grund av kyrkogården finns historiska platser såsom Arlington House, som byggdes år 1817, och har en samling av arvegods från George Washington familjen. En annan attraktion är Tomb av den okända soldaten, på en kulle med utsikt över Washington, DC. Andra platser nära kyrkogården är USMC War Memorial, allmänt känd som Iwo Jima Memorial och Nederländerna Carillon, vilket är en serie klockor som kan spelas av en orgel.

Pentagon i Arlington är högkvarter för USA: s försvarsdepartement och byggdes under andra världskriget. Det är världens största kontorsbyggnad. Byggnaden är formad som en pentagon och har fem våningar, där varje våning har fem ringen korridorer. Om du planerar din resa till Washington sex månader i förväg, får ni inte in, men många turister reser till Pentagon tunnelbanestationen, bara för att få en närmare titt, och ta bilder av denna massiva struktur.

George Mason University driver en Arlington campus i Virginia Square. George Mason har också en Law School i Arlington. Den George Mason Law School nyligen rankades som 34: e bästa lag skola, av US News & World Report.