Arkansas inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Arkansas

Kanske du köper ditt första hem i Arkansas, eller kanske du flyttar till Arkansas från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Arkansas bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Arkansas:

Medianvärdet priset på ett hem i Arkansas är $ 72.800. Priset på bostäder i Arkansas varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel, i Fayetteville, Arkansas, medianen priset på ett hem i sommaren 2005 var $ 207.000, men i både Little Rock och Fort Smith, Arkansas, medianen priset för ett hem var $ 165.000. Genomsnittlig ränta i Arkansas är bland de högsta i landet.

Arkansas lag säger att slutna ränta sekund ränta inteckningar och hem linjer eget kapital på kredit är inte berättigade till köp. Dessutom ålägger Arkansas ‘Resultat skattetillägg lagen en 3% avgift på Arkansas skattebetalarna.

Arkansas ‘HomeToOwn Programmet erbjuder FHA och VA program till kvalificerade invånare, och de erbjuder program som gemenskapen hem köpare Program, Fannie Mae My Community Mortgage programmet, och landsbygdsprogrammet. Alla dessa program erbjuder nedan-marknadsräntor och handpenning bistånd till kvalificerade köpare.