Arizona inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Arizona

Kanske du köper ditt första hem i Arizona, eller kanske du flyttar till Arizona från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Arizona bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Arizona:

Medianvärdet priset på ett hem i Arizona är $ 121.300. Nyligen har hem i Arizona har uppskattar till priser mer än dubbelt det nationella genomsnittet. Som ett resultat, inkomstnivåerna i många delar av Arizona är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån. I själva verket, villaägare i många Arizona städer betalar mer än den rekommenderade 30% av sina inkomster mot bostäder.

Priset på bostäder i Arizona varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel i Scottsdale, Arizona, var medianvärdet priset för en bostad i sommaren 2005 $ 500.000, men i Mesa, Arizona, medianen priset för ett hem var $ 275.000, och i Tucson, Arizona, var det $ 200.000. Genomsnittlig ränta och jobb tillväxttakt i Arizona är över riksgenomsnittet.

Arizona lagen kräver inte förskottsbetalning straff alternativ på sub-prime lån. Även Arizona för närvarande inte har någon anti-aggressiv utlåning lagar, gör det distribuerar informativa broschyrer till dess invånare i ett försök att få invånarna att utbilda sig så att de kan undvika rovgiriga långivare.