Arizona bosatt och har inte råd ett hem detta fantastiska program kan vara precis vad du behöver

Låter som det måste finnas en hake, men det är absolut kravlöst helst. Men det är inte allt – det finns många stora fördelar!

Detta program erbjuds endast genom det långivande bolaget, vilket är en HUD godkänd långivare. Inte bara kan kvalificerade köpare komma in i en kvalitet hemma med endast 1% ner, ger programmet även upp till 2,5% av handpenningen som en gåva – och denna gåva inte behöver återbetalas. Säljaren kan också bidra med upp till 6% för avslutande kostnader och andra kostnader, som kan komma som en chock för dig. Varför skulle en säljare bidra? För det enkla faktum att bostadsmarknaden är nere, och det hjälper säljaren att sälja sina hem snabbare.

Som ni förmodligen redan vet, de flesta program som har erbjudits är för första gången hem köpare bara. Med Arizona Hem Köpare Lösningar Gift Program, behöver du inte vara en första gången hem köpare, och du är inte begränsad till att köpa avskärmad hem. Om du är i låga eller måttliga inkomster intervall och behöver ett hem för din familj, kan detta vara precis vad du behöver. Familjemedlemmar kan även bidra med en del av din handpenning som en “gåva”.

Med andra program, finns det vanligtvis så många restriktioner. Du kan inte köpa en bostadsrätt, ska hemmet vara i avskärmning, du måste vara en första gången hem köpare, etc. Detta program är den bästa lösningen för bostadsköpare som någonsin drabbat Arizona – och i själva verket finns endast i denna stat! Om du uppfyller kraven, kan du köpa fastigheter som hus 1 till 4 familjer och även condo. Det finns inkomster riktlinjer för varje län för att hjälpa dig att avgöra om du omfattas av inkomsten området behövs för att kvalificera sig.

Är du redo att äntligen få hem du har väntat på? Din familj kan äntligen ha kvalitet prisvärda bostäder så att du kan leva drömmen varje amerikan har – att äga ditt eget hem! Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att köpa, så ta reda på mer om detta fantastiska program medan det ännu finns tid.