är refinansiering din inteckning rätt för dig

Är du funderar på refinansiering din inteckning? Om du gör detta på rätt sätt, kan detta vara ett fantastiskt sätt att spara en hel del pengar. Genom att spendera en liten tid på grundlig forskning, samt genomföra några nyttiga taktik, kommer du snart på väg att få bättre priser eller villkor än vad du för närvarande har på ditt bolån. Du kommer att belönas med att minska din månatliga avbetalningar, minska längden på ditt lån eller potentiellt tillgängliggörande kontanter från eget kapital i ditt hem.

Refinansiering forskningen kan ta lite tid och ansträngning, men den goda nyheten är att ha diskussioner med några bolåneinstitut om dina alternativ och finansiella mål kommer att kosta dig absolut ingenting. Fördelarna att öka ditt sparande och minska dina kostnader kan möjligen spara dig tusentals dollar på lång sikt.

Det är viktigt att förstå var du kan dra nytta av refinansiering innan de beslutar att vidta åtgärder. Om du kan förhandla bara en halv minskning procent ränta på dina lån, kan detta enbart spara tusentals.
Här är ett exempel:
Din Mortgage = $ 200.000 över 30 år
ränta = $ 290,000 @ 7.25%
ny kurs = $ 267,000 @ 6.25%
Besparingar = $ 23.000 över 30 år

Ditt första steg blir att samla flera prisuppgifter från ett antal bolåneinstitut. Du måste ange grundläggande information om din skuld, inkomst och tillgångar så att de kan erbjuda det bästa paketet hypotekslån skräddarsys för att passa dig. Nedan är en lista över de uppgifter du ska få från dessa långivare när det gäller din nya inteckning:
Ett. Längd på det nya lånet
2. Nya månatliga avbetalningar
Tre. Ny Ränta Finns det någon förskottsbetalning straff på din nuvarande inteckning
4. Extra avgifter för att inrätta det nya lånet
Fem. Hur mycket du kommer att spara över löptiden för ditt lån

Många bolåneinstitut kommer att vara mer än gärna göra en fullständig analys av den nya inteckning kontra ditt befintliga lån.

Jaga runt efter de bästa paketen, jämföra och värdera Räntor, avsluta kostnader, bearbetning avgifter och extra avgifter. Genom att ha denna kunskap om de lägsta totalkostnaden tillgängliga för refinansiering, får du en fördel att använda hävstång för att förhandla de lägsta priserna och avgifter möjliga. Fråga alltid massor av frågor och vara på jakt efter några dolda avgifter långivaren kan vara benägen att fakturera dig för, liksom avgifter lån recension, läsa etc. Alltid det finstilta.

Undersöka andra alternativ såsom ett lån modifiering. Om du inte vill ändra löptiden för ditt lån och bara letar efter en lägre ränta, kan detta vara en mycket snabb och kostnadseffektiv väg att gå. I ett lån modifiering din nuvarande långivare kommer överens om att sänka räntan för återstoden av löptiden för ditt lån. Detta kan vara ett bra alternativ om din långivare erbjuder denna möjlighet och generellt kostar mindre än $ 500.

Om du har problem med att få bra ränta från bolåneinstitut, ta en titt på din kreditvärdighet. Det är alltid lättare att få en bra affär om du har bra eller förbättrad kreditkvalitet. Det kan vara en lång process för att förbättra din kredit, men kan vara värt besväret. Att upprätthålla en bra meritlista med snabba betalningar på ditt hem, auto lån, försäkring eller elräkningar, är ett bra sätt att förbättra din kreditvärdighet.

Det är viktigt att alltid gå vidare med försiktighet, och innan några slutgiltiga beslut om refinansiering din inteckning, alltid konsultera en expert.

Framför allt vara helt bekväm med ditt arrangemang. Hitta en noterbar bolåneinstitutet och detta kommer att hjälpa dig att hitta det bästa hypotekslån skräddarsydd för dig, och samtidigt ge dig en personlig service från början till slut.