är inteckning mäklare avgifter värt det

Det har varit mer än en person som söker en långivare som muttrade eller klagade över att behöva betala de avgifter inteckning mäklare som en del av att få ett lån eller bara behöva betala vad de tyckte var för mycket. Det är förståeligt. När det är våra pengar på linjen, tenderar vi att granska det noga.

Låt oss ta en titt på vad du måste göra för att hitta ett lån om du inte har den inteckning mäklare gör det för dig att bättre analysera och svara på frågan, “Är inteckning mäklare avgifter värt det?”

Första steget: Ta ca en vecka från jobbet – förhoppningsvis du har lite semester tid sparas upp så att du inte förlorar några löner. (Hmmm … som inteckning mäklare redan låter inbjudande)

Andra steget: Leta långivare. Och inte kortsluta själv på antalet långivare du ska lokalisera – i själva verket värre din kredit värderingar är de fler långivare måste du hitta. (Herregud, det finns så många långivare! Hur inteckning mäklare hålla all denna information direkt?)

Tredje steget: Få din kredit rapport, granska dina värderingar, och i de flesta fall blir lämpligt upprörd och förtvivlad över vad du ser – det är personligt för dig. (Naturligtvis inteckning mäklare inte har en känslomässig intresse för dina poäng och kommer att vara mer kunna representera dessa till en långivare, men hey, det är bara en del av svaret avseende dessa avgifter!)

Fjärde steget: Slå ditt första långivaren, arbeta dig igenom systemet, håll i nästan en timme, får långivaren på telefonen äntligen spendera ytterligare en timme på telefon besvara frågor. Häng upp nu när du vet att du inte är kvalificerad att långivarens program. (Oh ja, det är inteckning mäklare ser mer och mer värdefull varje minut som går).

Femte steget: Upprepa steg fyra för de kommande tre dagarna. Ge inte upp, det måste finnas någon där ute som har ett program som fungerar för dig. Bara hålla på det.

Sjätte steget: Kontakta din chef och se om du kan få mer ledigt från jobbet! Hoppas att han kommer att ge det till dig, och hoppas att du fortfarande har kvar semester. Om inte, räkna ut hur många dagar utan lön du kan ta innan din ekonomi blivit ett bekymmer för dig.

Sjunde steget: Upprepa Steg fyra, om och om och om igen.

Åttonde steg: Återgång i arbete, frustrerade och utan hopp i sikte om att någonsin ha tillräckligt med tid för att hitta den långivare som fungerar för dig. (Fråga dig själv – skulle jag ha fått en inteckning mäklare?)

Nionde steg: Beräkna tid och pengar du spenderat på din jakt efter en långivare. Bestäm om du kunde ha använt till att tid och pengar på ett klokare och om du hade. Tänk på att du kan arbeta med en inteckning mäklare just nu som hade lokaliserat långivare som skulle fungera för dig.

Tionde och sista steget: Kontakta en inteckning mäklare, diskutera sina avgifter. Se hur det kan jämföras med din egen personliga erfarenhet. Få det inteckning mäklare för att hitta dig ett lån och göra dig lycklig.