är ett intresse som bara inteckning för dig

Många människor blir förvirrade när det gäller att intressera endast inteckningar. Det är inte konstigt. Det finns faktiskt inget sådant som en inteckning som du bara betalar ränta på. Med ett intresse bara inteckning, har du fortfarande att betala ner den huvudansvarige på lånet. Vad du faktiskt får är ett intresse bara betalningsmetod som varar under en viss tid och sedan återgå till en mer traditionell typ av inteckning.

Som ni säkert vet, går din inteckning betalning mestadels att betala av intresse, i regel 95% av din betalning går mot låneräntan. Så för en vanlig $ 100.000 inteckning på 6% ränta, skulle din månatliga betalning vara $ 600. Av det $ 600, går $ 100 till betala ner din huvudman och $ 500 går till att betala räntekostnader.

Intresse endast inteckningar innebär jumbo lån och skillnaden i den månatliga lån betalning blir större så ökar lånebeloppet. Så medan det finns en skillnad på $ 100 för en $ 100.000 lån, skillnaden på en $ 1.000.000 lån skulle vara $ 1000. Kunniga investerare kan använda som $ 1000 per månad att utnyttja sina inkomster och bygga tillgångar mycket snabbare.

Intresse endast inteckningar har traditionellt använts av investerare eller förmögna privatpersoner som har möjlighet att göra en vinst på den huvudsakliga delen av sin inteckning betalning. Men i dag praktiskt taget vem som helst kan få ett intresse bara inteckning.

Betalningen period intresse bara inteckning bygger på justerbar ränta inteckning. Men ibland kan det erbjudas med en fast ränta samt. Men oftast betalningsperioden inte köra för hela lånet, även med en fast ränta inteckning. Intresse endast inteckningar är bara tillfälligt, InterstFirst lån endast tillåter intresse bara inteckning betalningar som skall göras för hälften av det totala lånet. När ränta endast inteckning betalningar kommit till ett slut, kommer mängden av ditt lån betalning stiger sedan till att omfatta både ränta och kapital.

Intresse endast inteckningar har fördelar för vissa typer av låntagare. För en sak, de betalningar början är lägre så detta frigör ytterligare medel som ska användas någon annanstans Det kan investeras eller det kan användas för behov kassaflöde. Den extra kontanter kan användas på något sätt som extra intäkter, kostnader college, eller att bygga besparingar. Fångsten är att efter en viss tid, kommer din ränta endast betalningar förfaller och sedan ditt lån betalning kommer att vara högre varje månad därefter.

Du är den enda som känner till din situation och kan avgöra om en ränta inteckning är rätt för dig. Rådgör med en bankman eller inteckning mäklare för att få råd och specifik finansiell information såsom förväntade månatliga betalningar, och sedan väga dina andra inteckning alternativ innan du bestämmer dig.