är en inteckning en bra eller dålig sak

Är bolån helt enkelt en fälla? Många människor har bränts av fastighetsmarknaden och korruptionen i branschen under de senaste åren. Skulle du även få en inteckning, eller ska du rädd att om du gör kommer du att möta mardrömmar som avskärmning och förlora ditt hem?

Var inte rädd. Var smart. Det är sant att du kan få utnyttjat och hamna på gatan (och tar en enorm ekonomisk förlust) om du inte är försiktig. Så lösningen är inte att ge upp helt och hållet, att lösningen är att vara försiktig! Inte hoppa in i en inteckning avtal som du inte förstår!

Du ser, det är vad som orsakade en hel del den här röran. Anledningen till att så många människor har förlorat sina hem är tvåfaldigt. Först av allt, för ekonomin och arbetslösheten är båda i mycket dålig form för dagen. Detta innebär att många människor helt enkelt inte har råd med saker som en inteckning.

Den andra frågan som orsakar människor att förlora hem är att de hamnar i inteckning avtal och räntor varierar ränta, går genom taket, och då de inte har råd med de månatliga betalningar. Är det på grund av en avsiktlig försåtligt inrättats genom inteckning företag? Kanske.

Å andra sidan, när du registrerar en inteckning, är detta ett juridiskt bindande avtal. Du ska aldrig skriva något du inte helt förstår eller samtycker till, men framför allt inte något med en sådan enorm dollarns värde fäst vid den.

Face it: det här är den största investeringen i ditt liv, detta hem du är finansiering! Ta det inte lätt. Se till att du förstår inteckning innan du skriver. Och inte vara orealistiskt om hur mycket du har råd.