är en dålig kredit inteckning fortfarande tillgängliga hur man kan få en

bottom line Fakta:

· Sub prime långivare kommer att vara en resurs för en dålig kredit inteckning.
· Trots årets redovisade krisen i sub prime lån arena, är ett hypotekslån med dåliga krediter fortfarande erhållas.
de goda nyheterna:
· Långivare som är specialiserade på bolån till personer med dålig kredit konkurrerar om din verksamhet.
· Även om du kommer att få betala en högre ränta för ditt lån, kommer ditt hem att uppskatta fortfarande i värde. Sedan, efter att upprätthålla en god betalning historia under en tid, kanske du kan refinansiera din inteckning på en lägre ränta och sänka din månatliga betalningar.

de dåliga nyheterna:

· Om du har dålig kredit, är inteckning alternativ kommer att vara betydligt mer begränsat än för dem med bättre kredit eftersom människor med dålig kredit anses högre risk för långivarna.
· Långivare är mindre villiga att erbjuda en bra ränta för dem med dålig kredit eftersom:
· Den competetion för deras verksamhet är mindre och så långivaren kan enkelt ta ut höga priser.
· Högre priser gör att människor lägger mer tanke i sina lån och som sådana, de blir mer engagerade i idén av inteckning eftersom det kostar mer.

processen – vad du kan förvänta dig

· Långivaren kommer att köra kreditupplysning och analysera kredit värdering, skuld-till-tal, och sysselsättning historia för alla parter på låneansökan.
· Du kan också bli ombedd att lämna intyg från din allmännyttiga företag och andra borgenärer att hjälpa bilda en fullständig bild av hur du hanterar din ekonomi.
· Långivaren kommer då att informera dig om hur mycket du har råd att spendera på en inteckning och villkoren för den föreslagna bostadslån.
· När du ansöker om en dålig kredit lån, fråga din långivare om kostnaderna för att erhålla lånet, längden och ränta på lånet, och förmågan att refinansiera till en lägre ränta på vägen.

prov illustration av villkoren för en dålig kredit inteckning

· Dåliga krediter bostadslån kan innefatta en 28/2 bostadslån eller en 3/27 bostadslån. Räntan för en 28/2 Lånet är fast i två år och fastställs för tre år i en 3/27 lån. Detta innebär att det kommer att bli en förskottsbetalning straff under de första två eller tre åren av inteckning och bostadslån kan inte refinansieras före denna tidpunkt.

Hur man ansöker om en dålig kredit inteckning

· Kontakta flera långivare som är specialiserade på bolån för dem med dåliga krediter. Det finns många variationer i räntor och villkor som erbjuds av dessa typer av långivare.