är du struggeling att hitta rätt inteckning i New York

En av de svåraste aspekterna av att organisera en inteckning sortera igenom massa inteckning paket tillgängliga. För att förenkla saker och ting, föreslår vi att du börjar med att bestämma vilken typ av inteckning du vill. Denna uteslutningsmetoden hjälper dig upprätta en förteckning över inteckningar. Du kan sedan leta efter ett bra bolåneinstitutet vem erbjuder den typ du vill ha. Fråga en oberoende finansiell rådgivare (IFA), eller en inteckning mäklare, för att ge dig råd om den bästa typen av inteckning för dina behov.

det är en köparens marknad

Det finns hundratals företag som erbjuder olika bolån, vilket innebär att det finns en hel del konkurrens om pengarna. Det är vad som kallas en köparens marknad så du är i en starkare position för att åka runt än du kanske tror. Ju sämre misstaget du kan göra är att tänka “jag är inte värdig” och ta den första inteckning som kommer tillsammans. Ta din tid och shoppa runt.

göra jämförelser

Efter att ha beslutat vilken typ av inteckning du vill, leta efter det bästa erbjudandet på erbjudandet.
Se till att jämförelsen är korrekt genom att få “lika för lika” citat från långivare dvs för samma mängd lånade under samma period. Hitta programmet avgifter, kostnader för värdering och undersökning och så vidare.

De mindre nogräknade bolåneinstitut är de som erbjuder dig in med en mycket låg ränta, men använder den för att lura dig att betala sina högre försäkringspremier.

De bästa typerna av bolåneinstitut är de som tar ut en rimlig ränta och inte försöka binda dig i. Eftersom de förstår kundens tröghet och vet att de flesta av oss bo med våra bolåneinstitut eller bank ändå.

Tips för att välja en inteckning

1-Inte ta första inteckning du erbjuds

Det finns stora skillnader i de erbjudanden du kan få som uppgår till tusentals dollar. Så se till att du har gjort jämförelser med andra.

2 – butik runt

Det finns en hel del konkurrens mellan inteckning leverantörer, så leta efter bättre erbjudanden.

3 – Leta efter en inteckning långivare som erbjuder en “lockvara”

Köp med sikte på att få en ny inteckning affär var 2 år eller så.

4 – Inte luras av ett lågt klingande initial ränta

Detta är känt som rubriken takt. Mycket låga priser brukar komma med listiga långsiktiga tie-ins.

5 – akta inlösen påföljder

När du tar ut en inteckning du har en överenskommelse med långivaren. Detta täcker det belopp du betala tillbaka och ligger under en viss period. Om du vill få ut av den här affären innan perioden, skulle du förmodligen betala en inlösen straff. Detta är en avgift som förmodligen kompenserar hypotekslåneinstitutens för tid och kostnad för din lämnar.

6 – “överhängande lock-ins”

Detta är ett straff för att lämna en långivare efter ett specialerbjudande ränta har kommit till ett slut (dvs. ej under den överenskomna tidsramen av affären).