är du en del av den amerikanska drömmen

Säkerhet är privatliv, frihet-den amerikanska drömmen att köpa ett hem. Ägande är bastion av kapitalismen. Det råder ingen tvekan om att äga ett hem är målet för den genomsnittliga amerikanska idag. Varför? Är det möjligheten att inte ha en hyresvärd? Är det friheten att stanna eller flytta? Det finns många känslomässiga fördelar till husägande. Men hörnstenarna i vårt kapitalistiska samhälle är av ekonomisk karaktär. Anledningen till att vi alla strävar efter att äga fastigheter är helt enkelt detta: vi vill samla rikedomar. Gång på gång hör vi av rikedomar byggda med en fastighets stiftelse.

Det finns tre grundläggande ekonomiska skäl för att köpa ett hem:

Fastigheter är en investering som använder begreppet inflytande, kommer vi lära oss exakt varför fastigheter ständigt överträffar andra investeringar fordon, även under perioder med låg inflation.

Fastigheter är ett skatteavdrag-varje år verkar det som kongressen väljer att skära fler och fler skattelättnader från menyn i syfte att få förenkling och bevara den progressiva karaktären av skattesystemet. Den inteckning ränteavdrag har lidit hack och repor, men har blivit den viktigaste överlevande i världen av skatt strategier. Eliminering av andra skatteavdrag har gjort inteckningar allt viktigare i varje aspekt av ens skatteplanering process.

Fastigheter är en inflation hedge-det har varit ett par år sedan tvåsiffriga inflationssiffror har höjt sina fula huvuden. Även i tider av låg inflation, månadshyror röra sig uppåt mycket snabbare än en inteckning betalning.

Om du frågar dig själv “hur mycket av ett hem kan jag kvalificera sig för?”, Eller “Hur mycket pengar kommer jag spara?”, Gå till min hemsida på YourLoanHelp.com och använd hyra vs köpa Calculator enligt Utvalda Tools. Det kommer att ge en analys gjord speciellt för dig. Det tar bara ett par sekunder och kostar dig absolut ingenting. Du kan också få en förkvalificeringsprogram analys och det finns också en Credit Grade kalkylator där. Vänligen ring mig på (858) 571-4712 när frågor uppstår.

till den amerikanska drömmen!

Mike Post, är MBA en fastighets lån specialist och köpare agent som ligger i San Diego, Kalifornien.