är du bita på naglarna försöker hitta den perfekta new york inteckning tjänsten

100% finansiering / låg handpenning new york inteckningar hem
100% finansiering, som det namn antyder, erbjuder fullständig finansiering av egendom. Det andra alternativet, 80/20, finansierar din inteckning med två lån. Båda lånen kan utföras av din långivare, men ibland säljaren eller en andra långivare krävs för att bära 20% inteckning.
100% finansiering är lättare att handskas med, men inte alla långivare kommer att erbjuda denna typ av bostadslån. 80/20 finansiering är vanligare, men tar några förhandlingar om säljaren är inblandad.
ingen inkomst / ingen tillgång hem i New York inteckning program

Begränsad dokumentation program kan förenkla processen billån och bana väg för en smidigare och enklare hem-köpupplevelsen särskilt för egenföretagare låntagare. Några av dessa inteckning program eliminerar behovet av att kontrollera inkomstuppgifter och kräver begränsad eller ingen dokumentation för kvalificerade sökande.

ofullkomliga kredit lån

Ofullkomliga kredit lån kan låntagare med mindre än perfekt kredit att kvalificera sig för konkurrenskraftiga räntor för att köpa ett hem, konsolidera skulder, eller lägre månatliga betalningar.

hem förbättring inteckningar / lån konstruktion

Hem förbättring lån är bostadslån som används för att finansiera förbättringar på ditt hus eller egendom. Dessa lån används för att bibehålla eller öka värdet på ditt hem. Detta kan innefatta reparationer, ett nytt kök, ett nytt badrum, en förlängning eller generella förbättringar egendom. Landskap förbättringar och simbassänger kan också i många fall betraktas som hem förbättring. Generellt alla åtgärder som kan anses öka värdet på fastigheten på ett sådant sätt att det ökar det förväntade försäljningsvärdet för hemmet eller fastigheten är att betrakta hem förbättringar.

Lån finns också för förbättring av redan uppförda byggnader eller bostäder ska byggas.