är det pengar som gömmer sig i din inteckning

Enligt en färsk undersökning, är många husägare inte tar full nytta av den ekonomiska potentialen gömd i sin inteckning. Lyckligtvis kan göra lite läxor ändra på det.

Här är några tips som hjälper dig att upptäcka din inteckning fulla potential från experterna på Countrywide Home Loans:

• Ökade hem värden kan innebära att ditt hem kapital har ökat avsevärt. Så kan tiden vara rätt att refinansiera och dra pengar från ditt hem kapital i en klumpsumma för att finansiera reparationer, renoveringar eller andra utgifter.

• När det gäller linjer hem kapital kredit för kontanter har varit ett smart val för många. Till skillnad från kreditkort, är den ränta som betalas på dessa krediter ofta avdragsgilla. Plus, de månatliga betalningar är också lägre än i de flesta kreditkort.

• Många husägare med kapitalandelsmetoden från ett första hem för att köpa ett andra hem eller andra förvaltningsfastigheter. Detta kan vara ett utmärkt sätt att göra det mesta av ett pågående investeringar för att bygga tillgångar och stärka en finansiell portfölj.

• För villaägare som är minst 62 år gammal, kan en omvänd inteckning vara ett sätt att få tillgång till kapital i ett hem och få medel som kan användas som de finner lämpligt.