är det en bra tid att refiance ditt hem och de punkter att tänka på.

Aktuella intressen står på decennium dalar och många funderar på refinansiering deras hem. Det finns ingen magisk kula som kommer att berätta var räntorna kommer att vara i sex månader eller ett år. Dock är den tid som räntorna varit här lite en historisk avvikelse. Chansen är på den sidan som räntorna successivt kommer att stiga i framtiden, men när ingen är säker trots den fortsatt svaga bostadsmarknaden. Därför kan det vara klokt att börja överväga inteckning hem refinansiera och inte ta risken att räntorna kommer att förbli densamma eller gå lägre i en nära framtid.

Några punkter som du bör tänka på när man tänker på inteckning hem refinansiera är följande.

Aktuella bolåneräntor Räntesatsen mellan den nuvarande lån du har och det nya lånet bör vara minst 1%. Detta är den punkt där det börjar vettigt, 2%, eller mer än du absolut bör tänka på refinansiering.

Typ av lån Rolling in en fix ränta inteckning ger dig trygghet och tar bort stressen av att behöva refinansiera liksom räntorna ökar ..

Eget kapital Fästet av kapitalet är viktigt eftersom att ha 20% eller större rättvisa gör att du kan ta bort privata Mortgage Insurance (PMI). Eliminera denna försäkring kan möjligen spara dig allt från $ 70 till $ 150 per månad.

Credit Betyg Om din skuld till tal når maximalt. Sedan refinansiering skulle kunna öka din kredit värdering genom att frigöra intäkter och sänka månadskostnaden beloppen på dina grundläggande räkningar. Detta resulterar från att minska skuld till tal.

Hur länge har du varit i ditt hem? Om du för närvarande har en stor kostnad att betala, såsom college undervisning eller medicinska räkningar, ta ut pengar från en inteckning hem refinansiera är ett alternativ. Detta är en god idé eftersom andra sätt att låna har högre räntor och därför kostnad.

Använda eget kapital från inteckning hem refinansiera är också och värdefullt skuldkonsolidering verktyg för att effektivt minska det minsta månatliga betalningar på lån och spara en betydande summa pengar på kreditkort skuld.

Du måste också överväga refinansiera kostnad, om någon, i syfte att avgöra om refinansiering är vettigt för dig. Ta dig tid och få professionell rådgivning för att utvärdera om refinansiering är vettigt i ditt fall och noggrant utvärdera kostnadsbesparingar.
Det finns många alternativ för att refinansiera och det är därför vi rekommenderar att du rådfråga en professionell för att få ut det mesta av din inteckning refinansiera.