användning inteckning leder

Skaffa inteckning leder är viktigt för alla bolån eller fastighetsbranschen. Även reklam och remisser utgör en stor del av att göra inteckning företag, leder också spela en viktig roll. Du kan få inteckning leder genom olika källor, t.ex. att betala för exklusiva eller allmänna ledningar eller genom gleaning dem från ditt företags webbplats, men det här är bara första steget. Du måste använda dessa leder till det bästa av din fördel.

Om du är en oberoende inteckning mäklare eller arbete för en liten hypotekslån eller mäklarfirma, kommer du förmodligen att göra många av de säljsamtal själv när du får inteckning leder. Större bolån eller verkliga företag egendom kan anställa folk att göra de inledande samtalen, utan som en inteckning mäklare eller fastighetsmäklare måste du så småningom prata med potentiella kunder själv. En sak att göra efter att ha fått din inteckning leder är att dela in dem i olika kategorier, t.ex. aktiva och passiva leder.

“Active” leder är de människor som redan är på marknaden för egendom eller ett hypotekslån. En passiv bly är någon som har gjort en allmän förfrågan, och kan eller inte kan vara intresserade av att göra affärer direkt. Aktiva ledningar ska alltid vara på toppen av listan, men passiva ledningar bör aldrig ignoreras. En bra tumregel är att anställa folk för att ringa de passiva leder för dig, och förse dig med ett minskat ner listan över de leder som bör följas upp. Som en mäklare eller fastighetsmäklare, men du bör vara förmodligen den första att kalla de aktiva inteckning leder, eftersom dessa människor ofta är redo att göra affärer.