använder ett hypotekslån refinansiering för skuldkonsolidering

Många människor befinner sig belastas med hög ränta skuld. De är ekonomiskt drunkning, beror på betalningar, och letar efter något sätt att sänka sina betalningar. Ett sätt att du kan sänka dina betalningar, och hur mycket pengar du betalar i ränta, är att få ett lån skuldkonsolidering. Och om du har en inteckning, kan du få din skuld konsolidering genom ett hypotekslån refinansiering.

hur det fungerar

Om du har varit i ditt hem för en stund, har du byggt nog upp en del eget kapital, eller “ägande” i ditt hem. Detta innebär att du har gjort tillräckligt med avbetalning, och kanske ditt hem har ökat i värde, till en punkt där det finns en väsentlig skillnad mellan hur mycket du fortfarande är skyldig på ditt bolån och hur mycket ditt hem är värt. Detta är känt som eget kapital, och du kan använda den för skuldkonsolidering. Här är vad som händer:

Ett. Du får en inteckning refinansiera för beloppet ditt hem är värt

2. Den nya bostadslån betalar av gamla lån, och det finns pengar över (ditt eget)

Tre. Vänster över pengar från hypotekslån refinansiering används för att betala av dina andra skulder.

Fördelar med skuldkonsolidering med ett hypotekslån refinansiering

Det finns många fördelar med att använda ett bostadslån refinansiera att konsolidera dina skulder. De flesta av dessa har att göra med det faktum att dina lån betalningar dramatiskt förenklas, vilket sparar tid och pengar. Här är några av fördelarna:

· Färre betalningar. Det kan bli svårt att hålla reda på alla dina lån betalningar varje månad. Med skuldkonsolidering, har du bara en betalning.

· Lägre ränta. Kreditkort bära höga räntor. Ett bostadslån refinansiera är nästan alltid lägre. Det innebär mer av din betalning går till huvudmannen, och du spenderar mindre pengar på intresse avgifter.

· Lägre betalningar. Ditt bolån refinansiera betalningar är nästan alltid lägre än summan av dina disparata lån. Detta sätter mer pengar i fickan varje månad, vilket ger andrum.

· Avdragsgilla intresse. När du har pengar på kreditkort, är av intresse inte avdragsgilla. Men i många fall den ränta du betalar på en inteckning refinansiera lån kan dras av från din skatt. Detta är en extra förmån till skuldkonsolidering med ett hypotekslån refinansiera.