ansöker om en phoenix inteckning

När du begränsa din sökning till en långivare som du vill arbeta, är du redo att ansöka om en Phoenix inteckning. När du gör utnämningen, kommer långivaren att ge dig all information om vad du behöver ta med dig när du kommer att träffa honom på hans kontor. I de flesta fall gäller detta även kontoutdrag, stubbar lön, bevis på bostad, namn på hyresvärd eller inteckning företag, och annan information som gör det möjligt för honom att få den information han behöver för att kunna godkänna en Phoenix inteckning för dig.

Naturligtvis kan du välja att ansöka direkt till din Phoenix inteckning, men du kommer fortfarande att behöva lämna ekonomisk information till långivaren. Om du ansöker online, kommer du antagligen behöva faxa denna information till långivaren eller skicka det per post innan han kan börja behandla din ansökan. Till exempel kommer han behöver tillstånd från dig för att kontrollera din anställning och kredit historia om hans system tillåter honom att acceptera en elektronisk eller digital signatur. Båda dessa metoder blir allt populärare, men inte alla långivare är beredda att acceptera dem ännu. I själva verket accepterar inte varje långivare faxade underskrifter, men ibland kommer de att acceptera en fax som en tillfällig ersättning medan du maila originalen. Detta är något du behöver för att kontrollera med din långivare när du ansöker om ett Phoenix inteckning.

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är att vara ärlig med långivaren om informationen i din kredit historia. Om du vet att det finns negativ information, vara beredd med en förklaring. Ni ska inte undanhålla information eftersom långivaren kommer att få reda på, och det kan kasta ett negativt ljus på din ansökan om Phoenix inteckning. Dessutom, om du har några obetalda objekt på din kredit rapport, är det bäst att betala dem innan du ansöker om en inteckning. När allt är inteckning företaget kommer förmodligen att be dig att göra det innan de erbjuder ett fast åtagande för en ny inteckning.

För att spara tid för dig och långivaren, när du ansöker om ett Phoenix inteckning, har alla namn, adresser, telefonnummer och kontonummer i din bank, arbetsgivare, hyresvärd eller nuvarande inteckning företag, och kreditgivare. Även långivaren kan hitta information om borgenärerna från kredit rapport, har han ingen möjlighet att veta dina andra ekonomiska och sysselsättningen information om du inte ger det.