ansöker om bolån

Är du intresserad av att veta mer om bolån? Du kan få snabba bolån idag utan att ens behöva lämna dokumentation av din anställning eller inkomstskatt verifiering om du lägger ner 20 procent mot inköp av ditt hem. Detta kallas för ett “nej doc” inteckning och är ett bra sätt att köpa ett hem om du är egenföretagare och kan inte kontrollera alla dina inkomster.

Om du är egenföretagare och tjäna bra med pengar, bolåneinstitut brukade vilja två års självdeklarationer innan de skulle tillåta dig att få bolån. Detta är inte fallet längre. Bolån finns nu tillgängliga för personer som lägger ner minst 20 procent av kostnaden för huset utan att de behöver ge någon inkomst bevis eller tidigare inkomster. Om du är egenföretagare, kan en no-doc inteckning vara rätt för dig.

Inteckning mäklare som är specialiserade på montering kunder med rätt bolån för dem kommer att kunna hitta de bästa hypotekslån för att passa dina behov. Många människor känner att eftersom de själv är anställd eller har dålig kredit att de inte har råd att köpa ett hem i detta köparens marknad. Detta är inte sant. Det finns många inteckning fordon där ute som du kan få, även om du har dålig kredit eller en tidigare konkurs.

Inteckning mäklare vill göra hypotekslån till privatpersoner eftersom detta är hur de fortsätta sin verksamhet. Eftersom bostadsmarknaden är ganska mycket stilla hela USA, finns många mäklare letar efter kreativa sätt att marknadsföra bolån till potentiella köpare. Det är en köparens marknad eftersom det finns fler bostäder till salu än det finns folk att köpa dem. Den obalans mellan utbud kontra efterfrågan har orsakat bostadspriserna att sjunka i vissa områden, medan vissa håller fortfarande sina egna.

För att ansöka om en inteckning, prata med en inteckning mäklare idag. Titta runt efter de bästa flighterna i inteckning samt den minsta mängden av avgifter. Glöm aldrig att avgifterna är förhandlingsbara. Du bör prata med inteckning mäklare om att få speltyp av inteckning för din kredit. Om du har bra kredit, bör du inte ha några problem alls att få en mycket konkurrenskraftig ränta. Om du har dålig kredit, kommer du att betala en något högre ränta, men kan ändå handla en konkurrenskraftig bolåneränta bland sub prime långivare.

Titta på de avgifter som ska betalas på bolåneinstitutet. Några av dem tar poäng, vilket är en procentsats av inteckning värde. Medan många bolåneinstitut eliminera tanken på poäng, andra använder dem ändå. Se till att du vet alla de dolda kostnader innan du ansöker om ett lån.

Om du tillhandahåller dokumentation, behöver du två års skattedeklarationer, kontoutdrag för de senaste sex månaderna och sysselsättningen verifiering för att få bolån. Om du tänker ingen doc, behöver du bara ett program som ska fyllas ut, bevis på handpenningen och en bedömning på fastigheten. En utvärdering kommer att göras när du ansöker om bolån eftersom det visar hur mycket fastigheten är värd.