ansöka om en inteckning genom en bank eller en inteckning mäklare

Inteckning mäklare erbjuder enorma fördelar jämfört med en bank när det gäller att ansöka om en inteckning. Om du går till din bank var du håller ditt checkkonto eller någon annan bank nu uppenbarligen endast kommer att få erbjuds att bankernas produkter så genast ditt val är nästan noll. Det kommer att bli anställda som är anställda för att sälja banker inteckning produkter som kommer att hantera din ansökan.

Inteckning mäklare å andra sidan är proffs som arbetar med de flesta på alla bolåneinstitut. När du går till en inteckning mäklare de kommer att analysera din kredit och situation för att avgöra vilken långivare / s är bäst för dig. De kommer sedan hjälpa dig att slutföra ansökningarna och lämna dessa till långivare för din räkning.

Vissa inteckning mäklare arbetar med ett urval av bolåneinstitut, men du kan hitta många som kommer att söka hela marknaden. Hela marknaden kommer att innebära varje affär på marknaden har kontrollerats ge dig sinnesfrid, så vet du att den affären du har är den bästa möjliga lösningen för dig. Vissa inteckning mäklare kan hitta mindre bortrest långivare som bara kan erbjuda dig den perfekta affären.

Den inteckning mäklare kommer att arbeta hårt för att säkra en inteckning för dig som i gengäld tjänar en avgift från bolåneinstitutet. Vissa tar ut även mäklare avgifter för de tjänster de tillhandahåller.

Att hitta en bra inteckning mäklare be vänner och familj. Du bör kunna hitta minst en person som nyligen använt en inteckning mäklare. Mortgage mäklare gör en hel del av sin verksamhet genom remisser, så de som är bra bör redan ha sitt namn på.

Beställning din kredit rapport är definitivt något du bör göra innan du närmar dig en inteckning mäklare. Detta ger dig tid att kontakta alla företag som har gjort misstag när du lägger till information om dig. Långivaren kommer att basera acceptera ett lån på din kredit-fil. I den aktuella marknaden några brister kommer att betyda att du vägrade för en inteckning. Dessa avvikelser måste korrigeras innan de ansöker om någon inteckning. Med din personliga kopia av din kredit-fil registreras inte, men om du har att göra flera ansökningar för att andra minskar det kommer att sänka din score och göra det ännu svårare att få en inteckning.