andra inteckning för hem förbättring

Nu när du har varit i ditt hem under några år och du har etablerat en del eget kapital, kan du överväger att göra några hem förbättring med ett topplån.

Hem förbättring kommer i många former. Såsom ett nytt kök, badrum, tak, ytterväggar, etc.

Du kan få ett lån hem förbättring eller andra inteckning genom ett av tre sätt. Refinansiering med kontanter ut, ett hem kapital lån eller ett hem kapital kredit.

Mitt förslag till dig är, ett hem kapital kredit. (HECL)

Den HECL är en mycket bekväm lån för ett hem ägare eftersom det inte är obligatoriskt att du använder medlen direkt. Och när du bestämmer dig för att använda pengarna, använder du bara den mängd du behöver.

Låt oss anta att du har en linje hem kapital kredit för $ 25,000.00. Långivaren kommer att ge dessa pengar till dig som en linje för dig att använda, bara när du väljer att göra så. Linjen kommer också med en check bok så att du kan skriva ut checkar på din bekvämlighet.

En refinansiera med kontanter ut, eller en vanlig hem kapital lån ges till dig i form av en klumpsumma, och du börjar betala ränta och amortering omedelbart.

På HECL du betalar bara ränta och amorteringar när du använder pengarna, och bara på det belopp du använder.

Så låter anta att du anlita en entreprenör för att sätta ett nytt badrum i ditt hus i femton tusen dollar. Efter slutförandet av projektet, skulle du än skriver en check från din HECL check bok, det är så enkelt.

Vid denna tid, skulle din månatliga betalningar börjar sparka i.

Mest HECL s skrivs av över tjugo år, och betalning skall ränta endast för de tio första. Så se till att du är medveten om betalningsplanen innan du stänger.

Hem förbättring är ett stort steg att ta med ditt hem. Det inte bara tillför värde till ditt hus, men det förbättrar kvaliteten på ditt liv. Och intresset är avdragsgilla.

Som alltid, fortsätter att utbilda dig själv, och se till att du shoppa runt för bästa deal.