American Home Mortgage

Att få ett amerikanskt hem inteckning är en process som kräver en hel del pappersarbete och viss hänsyn. Med nuvarande sub-prime fiasko mot nationen, många långivare och låntagare är lite misstänksamma om att göra förhastade beslut. För att säkerställa att du får den bästa finansiering för att uppfylla dina behov samt långivarens krav.

Ansökningsprocessen för denna typ av finansiering är ganska omfattande men ansträngningen lönar sig i längden. De grundläggande kraven omfattar en stark yrkesbana med långsiktig potential, en bedömning som den lika med eller mindre än mängden av det lånade beloppet och en bra kredit rapport.

kreditupplysning

Många potentiella husägare krypa vid blotta tanken på alla som använder sin kredit historia som ett sätt att göra ett beslut. En amerikansk hem hypotekslån är vanligtvis knuten sökandens förmåga och vilja att betala tillbaka skulden. Efter allt, måste långivaren som skall återbetalas med ränta för satsningen att betala för dem.

Det bästa sättet att få det bästa erbjudandet på din fastighet hypotekslån är att rensa upp eventuella problem i din kreditupplysning. Vissa människor tar ett par år att reparera sin kredit historia innan ens ansöker om ett hem hypotekslån.

Först är det viktigt för dig att få en kopia av din rapport från en av de tre kreditbyråer. Du kanske upptäcker att det finns några fel i dina dokument. Det finns tillfällen då ett konto som har betalats i sin helhet visas fortfarande som enastående. Gå över betänkandet med stor detaljrikedom, och se till att alla fakta är korrekta.

Reparera din rapport kan vara en tidskrävande uppgift, men det kommer att gynna dig i din strävan efter en inteckning eller någon annan typ av finansiering alternativ som du vill överväga. Planera framåt är kritisk när det gäller denna typ av situation. Väntar tills du har betalat av vissa skulder och tagit tid att visa konsekvens i att betala i tid kommer att gynna dig i varje aspekt av din ekonomiska framtid.

riktigt dåliga krediter

Vissa människor som ansöker om ett amerikanskt hem inteckning kan finna att deras kredit är helt enkelt för dåligt för dem att komma ifråga för ett traditionellt banklån. Utforska andra alternativ inklusive hyra till egna program och regeringschefer, biträdda program som kan vara till nytta för dig. En annan faktor är att titta på din partner.

Till exempel har en make bra kredit och ett fast jobb. Hans fru tar hem en viss inkomst, men hennes kredit historia är dyster. Detta par får inte godkännas för en inteckning om de tillämpas tillsammans. Däremot kan man ansöka själv.

Naturligtvis har mannens inkomster att kunna täcka lånet betalningar sedan hustruns inkomster inte kan anses vara i återbetalningsplan.

En hel del planering och vissa innovationer kan hjälpa dig att nå din dröm om att köpa en fastighet oavsett vad din situation. En amerikansk hem inteckning kan förverkligas om du tar dig tid att väga alla dina alternativ.