ambition att äga ett hem verkar vara döende som homeownership droppar

Aktuella frågor med egendom bedömningar, ekonomi och arbetstillfällen fortsätta bestämma nästan alla aspekter av det amerikanska livet. Det ser ut som att människor är inte bara att ge upp sina hem men inte heller skaffa bostäder. Nya hem konstruktion är mindre än lämpliga återanställning punkter, erkänna det är inte i huvudsak en nedslående i den befintliga fastighetsmarknaden. Det betyder dock inte avsluta det. Tydligen första gången köpare ger upp på att köpa ett hem, säger senaste undersökningarna. Amerikansk aspiration förefaller vara att förlora sitt överklagande åtminstone på fastigheten aspekt i dagens besvärliga tider.

Baserat på de senaste undersökningarna, är oväntat beläggning nivåer släppa liksom. Det ser ut som att fler människor varje dag gå upp till att dela ett hem. Särskilt unga människor delar i större antal i varje hus. Egendomen förstoras från två eller tre en fastighet till fyra eller fem i ett hus i dessa dagar. Detta innebär helt enkelt ner efterfrågan och vandringar antalet lediga objekt.

Homeownership bland ungdomar minskar också. För närvarande har det sjunkit nästan 4 procentenheter från 2005 års nivåer till cirka trettio nio procentenheter. Uppenbarligen unga amerikaner vistas framgår bostad. Aktuella historiska låga bostadsräntor låneräntor ser inte att ändra på detta faktum mycket. Det kan bero på ännu existerande problem inom bostadsmarknaden. De kan vara klokt att hålla tillbaka för att se fastighetsmarknaden stabiliserats innan de har deras förtroende tillbaka och börja köpa igen.

personer över 65 år verkar påverkas mycket mindre av alla dessa problem. Det kan bero på att de detaljer som många av dem äger sina hem inteckning fri att vara orolig om inteckningar eller värderingar hus några fler. Kanske finns det en moralisk här för att ta. Betala tillbaka ditt bolån så fort du kan medan du kan. I morgon kan leverera oväntade vändningar som skulle vara lättare att hantera om du har pengar.