alternativet arm

En ARM erbjuder låga justerbara räntor med trygghet som en fast minimiavgift. Med armarna, har du fyra olika betalningsalternativ varje månad. ARM inteckningar ger dig flexibilitet som är oöverträffad av nästan alla andra bostadslån produkt finns på dagens marknad. Om din budget är lite tight, kan du välja att göra det endast intresse-betalning eller den minsta betalningen: två betalningar som är lägre än en vanlig inteckning betalning. I månader när din budget är inte så hårt, kan du använda de extra pengar mot att spara till pensionen, betala av hög ränta skuld, vilket gör reparationer i hemmet, eller finansiera college kostnader.

En option ARM program beräknar din minsta betalning baserat på din ränta minus en procent under de första fem åren tills den når maximal uppskjuten ränta på ca 115 procent. Under de första fem åren, är din kurs fast. Därefter blir det en sex-månaders helt amortizing ARM. När det händer, förlorar lånet dess potential att bli ett negativt amortizing lån. Om du tittar på att få en option ARM, leta efter en som begränsar potentialen för uppskjuten ränta eller negativ amortering. Den minsta betalningen på bolån Option ARM är den lägsta av de fyra betalningsalternativ, eftersom det är mindre än det belopp som krävs för att täcka räntan för månaden. Detta kallas att skjuta ditt intresse.

Kom ihåg att flexibilitet gör en option arm inteckning ett utmärkt val för låntagare som inte har en fast inkomst eller för personer med varierande inkomst-liknande människor som arbetar på provision eller egenföretagare låntagare, även människor som är seriösa investerare som vill kanalisera sina pengar i sina investeringar, snarare än sin inteckning. Utan en fast inkomst, kan det vara svårt att möta en inteckning betalning i tid under långsamma månader på jobbet. Säg att du har en dålig månad om courtagefri försäljning är nere, du måste fixa din bil, och ekonomin är stram. Med en option ARM lån, kan du välja att bara göra den minsta betalningen att ta dig igenom den månaden, och sedan göra en större utbetalning när saker plocka upp. Dock kan detta lån vara perfekt för någon som är i försäljning och arbetar på provision och som vet hur man får med när försäljningen är nere. Detta är inte den typ av lån för personer som kan ha massor av skuld och funderar på att betala den minsta betalningen hela tiden.

Den minsta betalningen på lån Option ARM kanske inte helt täcker den ränta som tillfaller varje månad. Om den minsta betalningen inte täcker hela skuldräntor, blir det uppsatt på ditt lån balans vilket innebär att du kan få problem mycket snabbt, om du inte vet vad du gör. Din lån balans kan faktiskt öka när du gör dessa låga utbetalningar. Du kan välja att använda den minsta betalningen så ofta du vill, men om de används för ofta utan att göra några större betalningar i mellan, kan du sluta med en inteckning balans som är högre än värdet på ditt hem. Quicken Loans erbjuder en inteckning alternativet arm med ett lägsta belopp som begränsar hur mycket ränta skjuts.

Med de flesta inteckningar Option ARM, kan din minsta betalning förändras varje år, kan det öka endast en viss procent av föregående års lägsta belopp att betala. Då vart femte år, kommer din minsta betalning räknas att hjälpa dig att hålla på rätt spår för att betala av ditt lån. Efter varje omräkning, kommer din nya minsta betalning baserat på din nuvarande ränta, din obetalda huvudsakliga balans och din återstående lånet sikt. Dock kommer betalningen cap inte tillämpas. Den ränta endast betalning på ett alternativ arm inteckning är det näst lägsta betalningsalternativ och är det belopp som behövs för betalning av hela ränta varje månad. Ingen huvudansvarige betalas ner om du väljer att inkludera ett tilläggsbelopp. Eventuella ytterligare belopp på toppen av det belopp som krävs för att täcka räntan kommer att tillämpas på din huvudman.