alternativ till en kort försäljning när du står inför avskärmning

Om du försöker att stoppa avskärmning och letar efter en lösning som du kan ha tänkt på att göra en kort försäljning på din fastighet. Just nu kort försäljning investerare blomstrar i dagens nuvarande marknaden på grund av hur många människor i avskärmning utväg att använda dem. Men innan du överväga en kort försäljning finns det flera andra förlust lindring alternativ du bör överväga.

Du bör först veta att det finns totalt sex alternativ förlust lindring och en kort försäljning är bara en av dem. Så det är viktigt att ha insikt i de övriga fem alternativen innan beslut fattas. Ju fler fakta du har, desto mer kraftfull kommer du att känna när man försöker undvika avskärmning.

Först bör du ha insikt om de alternativ förlust lindring är att ge ett annat alternativ till utestängning för villaägare som har missat betalningar på sitt hem, eller vet att de är i ekonomiska problem och kan missa en ännu inte kommit betalningen. De flesta lösningarna är för människor som vill rädda sina hem och den korta försäljning bör vara en mycket sista alternativet för att stoppa avskärmning och är bara något bättre än den faktiska avskärmning själv.

fem andra förlust lindring alternativ

Ett. Återbetalning Plan-En av de första val är att titta på är en återbetalningsplan. Detta val kan arbeta på flera olika sätt beroende på din ekonomi, men den övergripande planen är att fånga upp på din inteckning och föra den fram. Till exempel kanske du kommer att göra dubbla utbetalningar för ett par månader för att få lånet närvarande.

2. Nya lånevillkor-Det är där både långivare och husägare är överens om att ett lån modifiering eller nya lånevillkor. Ett exempel på detta är där kanske långivaren kommer överens om en lägre ränta, men en större balans.

Tre. Tålamod-Det är där långivaren kommer att göra det möjligt för låntagaren att gå för en exakt tid utan att göra en betalning. Ett exempel på detta är när de kommer att lägga tillbaka betalningen beloppet på återstoden av lånet, så du betalar den i slutet av lånet.

4. Antagande-Detta val är för någon som inte har resurser att stanna i hemmet längre. Det är där någon annan som kvalificerar övertar lånet och återupptar utbetalningarna.

Fem. Deed i stället för avskärmning-Det här är ett annat val för en husägare som inte har råd någon form av betalning. Det är där långivaren förbinder sig att inte utestänga, utan du lämna över dem din gärning och ge upp ditt hem.

Förstå dessa markeringar förlust lindring kan hjälpa dig att göra ett mer välgrundat val innan du slår till en kort försäljning och tänker det är ditt enda alternativ. Tänk på att verkligen titta in i val och se till att du har råd med det som du tycker fungerar bäst, för om du plockar en av de refinansiera val du måste bevisa att långivaren att du kan hänga med betalningarna.