alternativ för förvaltningsfastigheter under lån modifiering

Du kan överväga ett lån förvaltningsfastighet om du har svårt att göra betalningar på din hyra eller förvaltningsfastigheter. Detta gäller särskilt om din arm har gjort det svårt för dig att ge din månatliga betalningar eller om din egendom värde är mindre än ditt lån balans. Innan hört en långivare, överväga de punkter i denna artikel.

Medan de flesta av de program för statliga stöd syftar till husägare, det finns också några program för investerare. Bankerna vill inte att utestänga på fastigheter mer än du vill att din egendom avskärmad, så att de erbjuder alternativ för lån modifiering för investerare samt husägare. Ändringar kan omfatta utöka längden på lånet, sänka räntan, eller andra alternativ som syftar mot att minska din månatliga inteckning betalning.

Det första du kommer att vilja ge till din långivare är en uppskattning av din fastighetens marknadsvärde. Om ditt lån på fastigheten är högre än värdet på din fastighet, kommer du att vara mer benägna att få godkänt för lån modifiering. Var beredd att visa din långivare varför du har svårt att uppfylla dina befintliga lånevillkor. Är dina hyresgäster har svårt att betala dig? Var noga med att förklara din situation i detalj till din bank.

Förbered noga för ditt möte med din långivare genom att förbereda den dokumentation de behöver för att granska. Förbered dina uppdaterade balansräkning, budget, förteckning över hyresgäster och hyresintäkter, etc. Var uppmärksam på detaljer på de uppgifter du lämnar i din ansökan och kompletterande handlingar som någon falsk information, avsiktligt eller ej, inte kommer att bli väl mottagen .