alternativ för att refinansiera ett topplån

Om du har både en första och andra inteckning, eller en första inteckning och HELOC, har du möjlighet att refinansiera andra inteckning, den första inteckning, eller kombinera båda inteckningar till ett enda lån.

refinansiera en andra inteckning endast

Det enklaste alternativet för refinansiering ett topplån med en stor justerbar eller fast ränta är att kontakta din nuvarande långivare om refinansiering till en lägre fast ränta lån. Om du har Aore betalningarna i tid och du har bra kredit, kan din långivare erbjuda dig en strömlinjeformad lån som kräver mindre pappersarbete och tid och innehåller färre kostnader. Om din långivare spelar? T överens om att en strömlinjeformad lån, bör du kunna hitta andra långivare som är villiga att erbjuda dig bra villkor och en bra hastighet.

refinansiera en första och andra inteckning tillsammans

Om du, AOD föredrar bekvämligheten med en enda betalning och kombinerar både lån till en skulle spara stora pengar, kan du refinansiera båda lånen tillsammans. För att kvalificera sig för de bästa priserna, vissa långivare kräver att du vänta ett år efter att ha fått den andra inteckning innan refinansiering det. Ditt hem kan också tillkomma ytterligare kapital under denna tid, vilket kommer att bidra till att din nya lånet och avvecklingskostnader don? T överstiga värdet på ditt hem.

Du kan refinansiera en första inteckning och antingen ett hem kapital lån eller HELOC till en enda ny första inteckning. Innan du gör, jämföra dina potentiella besparingar på dina kostnader. Om din första och andra både har låga fasta räntor och det ISN, AOT ett stort gap mellan dessa priser, kan refinansiering kosta dig mer än du, AOD spara.

Du bör också överväga hur mycket tid du har kvar på din första lånet. Om du, Aore mindre än tio år bort från att betala av det första lånet, skulle refinansiering faktiskt kostar dig mer eftersom de flesta av dina betalningar går mot den huvudsakliga balans snarare än intresse. Om du inte har råd att slutföra betala båda lånen i samma tidsram som din ursprungliga lånet, kan detta inte vara ett bra alternativ.

refinansiera en inteckning endast

Om du har både första och andra inteckningar, är det möjligt att refinansiera bara den första, men det ISN? T lätt. Din första inteckning är inteckning listas först med registratorn. När du refinansiera en första inteckning, andra bostadslån flytta upp i nivå, så att din andra automatiskt blir din första. För att refinansiera ditt första som en ny första måste din andra långivare överens om att fortsätta underordna sitt påstående. Vissa långivare vägrar. Om din långivare vägrar, är ditt enda alternativ refinansiering båda inteckningar till ett nytt lån eller refinansiering båda inteckningar separat i två nya lån.

Innan refinansiering någon inteckning, noga överväga dina alternativ. Använd refinansiering räknare för att jämföra kostnader och besparingar från alla tre alternativen och sedan göra det mest ekonomiskt fördelaktiga beslut som din långivare kommer att tillåta.

För mer artikel om Refinansiering Topplån, besök http://www.bills.com/refinance-second-mortgage/