allt du behöver veta om hjälp regeringens inteckning planer

Regeringen Mortgage Hjälp Planen har skapats av USA: s regering för att kompensera för den destabilisering i finansiella systemet. Den inteckning härdsmälta har skapat övergripande finansiell instabilitet och har lämnat miljontals på tröskeln till avskärmning. Många människor har blivit hemlösa och detta har allvarligt skadat ekonomin. Men hjälp är fortfarande tillgänglig för dem som riskerar att förlora sina hem. Den historiska krisen 2007 och 2008 har orsakat tusentals företag lån ändring att träda fram och hjälpa de kämpande husägare. Den här artikeln tar en närmare titt på vad alla kan göra för att dra nytta av program för statliga inteckning.

Bolånekrisen är i grunden ett resultat av försumliga på inteckningar av husägare, och som ett resultat, att förlora sina hem. De gemensamma inteckning program har utformats särskilt för att ta itu med det växande antalet utmätningar som sker över hela landet. Enligt FDIC ordförande, i avsaknad av en betydande statlig husägare stödpaket, får inteckning härdsmälta orsaka ännu 4-5.000.000 utmätningar. Den husägare Planen görs för att sätta någon riktning och struktur med lånet ändring processen, som fram till nu har varit i stort sett ostrukturerad.

funktion av inteckning program

Det finns många villaägare som inte är säker på om det förfarande genom vilket inteckning kan ändras. Enligt programmet, om du är berättigad till inteckning hjälp, bör din långivare kunna arbeta ut en lägre ersättning så att du måste betala mer än 30 procent av din månatliga hushållsinkomst. Regeringen har också erbjudit ytterligare 7 procent subventionerade minskning så att inteckning betalning kommer ner till 31 procent av din totala månatliga hushållsinkomst.

typer av inteckning program

Det finns olika typer av program inteckning hjälp. Den vanligaste metoden är att hävda om minskning av andelen lån så att en lägre månadsbetalning kan uppnås. Enligt Hopp för Villaägare planen, kan räntan sänkas upp till 2 procent för att nå en lägre månadsbetalning. Enligt ett annat program, är principen reduceras så att husägare betalar betydligt mindre balans jämfört med vad som är skyldig som ett lån.

Den genomsnittliga tiden för lån modifiering är från 60 till 90 dagar, oavsett om det sker genom en statlig inteckning hjälp planen eller självständigt via en bank. I denna tid, är processen av avskärmning stoppas och modifiering behörighet bestäms.

varning

Lånet modifiering industrin är utan tvekan ett otillräckligt reglerade sektor. Det finns många stater som inte har särskilda regler enligt vilka en person betecknas som stödberättigande. På grund av detta, det finns otaliga situationer där en desperat husägare har byte för bedrägliga individer. Det rekommenderas att inteckning hjälp seeker först bör ta reda på all information om planer inteckning hjälp och förfarandet för ansökan. Där många webbplatser som ger värdefull och gratis vägledning om hur man kan delta i hjälp regeringens inteckning planer.