allt du behöver veta om egenföretagare remortgages

Egenföretagare har ofta fått ett orättvist behandlade när det gäller att remortgaging, behöva betala räntor mer i linje med dem som erbjuds till personer med en dålig kredit historia, hade även om egenföretagare sökanden inte på något sätt finansiella frågor av något slag. Alla typer av yrken omfattas egenföretagare kategori från professionella, skickliga hantverkare som rörmokare och Glazers, lärare, till frilansande skribenter och provisionsbaserad arbetare.

Mortgage långivare har traditionellt gjort det ganska tufft för egenföretagare att ta bostadslån och när de gjorde tycker om en egenföretagare som ansöker om en inteckning är det normalt endast skulle vara på presentationen av tre års reviderade räkenskaper, vilket tyvärr är inte mycket hjälp om du precis har startat ditt företag och eventuellt överväger remortgaging att släppa en del eget kapital i din bostad för att finansiera ditt företag.

Trots några inteckning företag ger nu självcertifiering bolån där sökanden uppskattar sina årliga inkomster i motsats till en arbetsgivare eller en revisor som används för att underlätta deras påstående. Normalt är kredit scoring inte en prioritet för lånet företag vid bearbetning av dessa tillämpningar. Ändå är själv-certifiering inte ett pass till omedelbara och stora mängder kontanter. Din kredit historia kommer att kontrolleras som med alla andra remortgage program och nästan alla av de andra förfaranden som ingår i remortgaging kommer att förbli detsamma.

Du kanske upptäcker att räntor för självcertifiering remortgages är något över de typiska standard rörlig ränta som erbjuds av långivare. Liksom med andra remortgage ansökningar dina personliga förhållanden kommer att fattas på sina meriter och kan reflekteras inom lånebeloppet och ränta som erbjuds dig.