allmänna bolåneräntor

Inteckning är en speciell typ av lån. Generellt kommer du att upptäcka att de allmänna bolåneräntor är lite högre. Men om man ska jämföra den med de allmänna bolåneräntor av några av de andra länderna då du kommer att upptäcka att i USA är det mycket mindre. Ett enkelt hem inteckning kommer med 4 och 6% av räntan. Men om du kommer att gå till några andra länder då du kommer att finna att det är så nära ens 8,5%.

Vissa av systemen diskuteras här. De är som följer:

Ett. Fast ränta inteckning system
När det gäller fast ränta inteckning system är berörda, är det definitivt i närheten på alla gånger. Några av de bolåneräntor är enligt nedan.

en. 10 år fast ränta inteckning på 4,5%

Detta är en av de inteckning system som är ganska populär. Du bör hålla i minnet att den fasta ränta inteckning måste tas för mer än tio år. Den minsta tid för en fast ränta inteckning är 10 år. Räntan ovan är också ganska häftigt och det finns endast i vissa stater.

b.. 15 år FRM med 5,6%

Detta är ännu en inteckning beskattningssystemet. Du kommer ändå att tycka att bolåneräntan är ganska billigt och därför du kommer definitivt att njuta av att ta detta lån. Det är verkligen mycket fördelaktig. Du kommer definitivt att njuta av din vistelse här.

c.. 30 år FRM med 6,0% ränta

Detta är tillgängligt på marknaden och du kommer definitivt att njuta av den låga räntan samt delbetalning. Du kommer definitivt att få reda på att delbetalningen är ganska lågt och du kommer att få betala den lägre delen. Detta är förvisso ganska bra för dig och du kommer definitivt att njuta av denna sak. Avbetalningen blir så låg att man helt kommer att fascineras av detta faktum. Du kommer att njuta av en hel del också.

2. Justerbar ränta inteckning system
Det finns många som är kopplade till ARM, men det bästa system som du hittar är det som kommer att be dig att betala de lägsta räntorna. Detta är verkligen mycket viktigt för dig och du måste förstå detta faktum. Du hittar 2 år ARM samt 5 år ARM och så vidare. Alla av dem är definitivt ganska stor och du kommer att njuta av en hel del också.

Så dessa är några av de systemen ränta.