allmän information om inteckning problem i Storbritannien

Bolån är en vanligt fastigheter innebär för individer att finansiera köpet av deras hem. Inteckningar kan utfärdas till dem som köper nya hem eller för de individer som redan äger bostäder ändå vill få en annan inteckning som kallas en remortgage. Även om många individer har möjlighet att få bolån utan problem, det finns ganska många som har svårt att få bolån och remortgages och exempel på dessa finansieringsproblem kommer att diskuteras i de stycken som följer.

län dom

En typ av inteckning problem som personer i Storbritannien får uppleva avser de individer med ett län dom eller CCJ. Ett län dom är en dom som utfärdats av behörighetsreglerna domstol för en rad olika skäl. När individer har ett län dom utfärdats mot sin person, kan de finna att få antingen en inteckning eller en remortgage därefter kan utgöra ett problem för dem. Det är viktigt att hålla i minnet att CCJ remortgages är möjligt och man bör inte avskräckas om de har ett län dom mot dem.

självcertifiering frågor

Själv certifiering frågor är sådana som plågar individer som har svårt att visa var deras inkomster kommer ifrån. Detta kan hindra vissa individer när de går att få en inteckning eller remortgage så många långivare vill se kontroll av sysselsättning och storleken på de inkomster som härrör från att sysselsättningen på årsbasis. Bolåneinstitut och företag remortgage dessa dagar kan ha olika sätt att ta itu med själv certifiering frågor så att den enskilde kan fortfarande få en inteckning eller remortgage. För hjälp med att hitta den bästa remortgage själv cert en individ kan höra med långivaren för att se om de kan ge en remortgage till denna person.

dålig kredit

En annan fråga man kan stöta på när de försöker få en inteckning eller remortgage avser dålig kredit. Vissa långivare kan rynka pannan på dålig kredit men det finns några som är specialiserade på att ge dåliga krediter hypotekslån eller dåliga remortgages krediter i brittiska områden. En hypoteksbank eller remortgage lån långivare kan finna sätt på vilka individer kan fortfarande få finansiering alternativ för dessa typer oavsett deras dåliga krediter historia.

defaults

En annan typ av inteckning problem handlar standardinställningar. Standardvärden avser inte uppfyller sina amorteringar på skulder såsom kreditkort eller personliga lån. Denna typ av osäkra fordringar är en som kan hindra denne från att erhålla vissa inteckningar och remortgages. Det finns vissa långivare som kommer att överväga de förvalda ännu inte tillåter dem att hindra denne från att få en inteckning eller remortgage helt. En dålig skuld inteckning och kundförluster remortgage är möjligt för dem som har standardvärden under deras namn.

sammandrag

De tidigare nämnda ämnena var för bara några inteckning problem individer kan stöta på när man ser att finansiera köpet av ett nytt hem eller få en ny inteckning. Det är viktigt att vara medveten om de olika problem som kan uppstå ändå vet att man kan hitta en inteckning företag eller remortgage mäklare som är redo och kunna hjälpa en individ att få en inteckning eller remortgage oavsett inteckning problemet. För inteckning info och remortgage info samt remortgage råd, bör man göra en del oberoende forskning för att hitta svaren på sina hypotekslån frågor.