alla om dåliga krediter hypotekslån

Om du har mindre än en mindre än optimal kredit värdering och du vill finansiera ett hem, så finns det några saker du kan göra för att bättre dina odds för att få finansiering för ett hem. Det första du behöver göra är att få en kopia av din kredit rapport från alla tre stora kreditupplysningsföretag som sammanställer kreditinformation i USA

De är listade i gula sidorna och de måste ge dig afree kredit rapport en gång om året om du begär en. Häll över var och en att leta efter fel och om du hittar något du behöver kontakta dem skriftligen och tillhandahålla kopior av handlingar som styrker att de gjort ett misstag.

Nästa sak att göra är att försöka göra en del att reparera skadorna på din dåliga krediter genom att skapa några bra kredit. Om du har för många kreditkort och kreditkort skuld, betala ner det men inte betala dem eftersom du måste ha aktiva kreditlöften för att skapa god kredit. Överväg att köpa något från en butik på kredit som rapporterar kredit information till kreditupplysningsföretag.

Då måste du få ihop lite pengar för att använda som en delbetalning på hemsidan och för att täcka kostnaderna för köpprocessen. Sedan gå ut och se om du kan hitta motiverad säljare som kommer att bära en andel av anteckningen.

Detta innebär att du bara måste finansiera en viss procentandel av hemmet genom ett finansbolag och du sedan göra ränta endast betalningar till säljaren vid en lägre ränta på resten som de bär över.

En del som detta kommer att ha en begränsad tidsram säga två eller tre år, eller att säljaren kommer inte gå för det. I två o tre år fastigheten kommer ha tillkommit en del eget kapital, som du sedan kan använda för att refinansiera resterande att säljaren hålls över.