akta oss för skräp avgifter med online inteckning mäklare

Refinansiering ditt hem är ett stort beslut. När detta är gjort av rätt anledning, med hjälp av en ansedd inteckning mäklare, refinansiering ditt hem kan vara ett bra sätt att spara pengar och även sätta pengar i fickan. Många människor använder online inteckning mäklare för att hantera sina hem refinansiera behov. Använda online refinansiering alternativ kan resultera i en besparing av tid och pengar, förutsatt att det företag du väljer att hantera dina behov är en ansedd en.

Även om det finns många seriösa inteckning företag som gör affärer på nätet, det finns också ett antal företag som vill dra nytta av konsumenter med skräp avgifter. Om du befinner dig att göra med ett företag som börjar lägga på avgifter som inte lämnades ut i början, kan du göra med en organisation som inte är seriösa. Sådana företag tar ofta konsumenter avgifter som konsumenterna aldrig ska behöva betala,

exempel på skräp avgifter

Vissa webbplatser som ger konsumenterna möjlighet att fylla i ett formulär så att ett antal långivare kan bjuda på möjligheten att ge ditt lån faktiskt ta ut en avgift för att fylla i deras kontaktformulär och använda deras tjänster.

Vissa företag kommer att lägga på “datoriserade originering avgifter,” hävdar att sådana avgifter täcka kostnaderna för att låta dig använda sina webbplatser för att ansöka om refinansiering. Detta skräp Avgiften motsvarar en livsmedelsbutik debitera dig en cover avgift när du vandrar i dörren för att täcka kostnaderna för att använda deras butik för att hitta mat att köpa.

Andra skräp avgifter att titta efter är ansökningsavgifter, avgifter för att låsa in en ränta och avgifter kurir.

skydda dig från skräp avgifter

Utesluter inte att arbeta med en online inteckning mäklare bara för att vissa av dem är inte seriösa. Frågar folk du litar på för referenser från ansedda online långivare kan vara ett bra sätt att hitta en ansedd mäklare. Som konsument måste du vara informerad om dina rättigheter och du måste ställa rätt frågor när du väljer en inteckning företag.

När man arbetar med en online inteckning mäklare, läs Licensing & Disclosure uttalande på bolagets hemsida. Alla avgifter bör redovisas i det uttalandet. Det är också en bra idé att be företrädare med vem du arbetar för att avslöja alla avgifter till dig.

Om en online inteckning mäklare ber dig att betala en avgift som verkar som ett skräp avgift, be en lokal inteckning mäklare om avgiften är rimlig eller inte. Om ett företag tar ut en avgift bara för att fylla i ett formulär på sin webbplats, bör du fortsätta leta efter en annan långivare.

När du väljer en online långivare, be om referenser. Lär dig allt du kan om företagets bakgrund, så att du kan vara säker på att du inte arbetar med en skuggig organisation.

När du hittar en bra mäklare, genom att låta andra människor vet om honom eller henne, kan du spela en roll i att hjälpa till att minska skumma online långivare genom att sprida ordet om den ansedd långivare som du hittat. När du hänvisar dina kollegor till ansedda online långivare, du spelar en roll för att göra online-utlåning industrin bättre och säkrare för konsumenterna.