akta konstnärer inteckning bluff när du hör någon av dessa 3 lögner

vanlig lögn # 1: “betala mig och jag tar hand om allt”.

Denna lögn tar två former. Man är där ett “lån rådgivare” kräver att du betalar en upfront avgift, vanligen i mängder av $ 1,500, $ 3500 – ända upp till $ 5000. I vissa stater är det olagligt att göra det. Som bör berätta något.

Eftersom fler och fler människor blir lurade genom att betala avgifter för tjänster aldrig fått, fler stater bedriver kriminell snarare än civila stadgar. Du kan ta reda på om ditt tillstånd är en av dem genom att kontakta din stater justitiekanslerkontoret.

Förutom att skriva nya lagar, de flesta (om inte alla) stater kräver lån mäklare och konsulter som statligt godkänd. Alla gör den tillgänglig, men kraven varierar från land till land så det är inte en dålig idé att kolla in den. Det kan hjälpa dig att avgöra om din blivande hjälpare är legitimt.

Den andra formen av lögn # 1 är när “konsult” säger att du ska sluta göra din inteckning betalning och skicka pengarna till honom eller henne i stället. Detta är en gigantisk röd flagga. Närhelst en kurator antyder eller medvetet tar din inteckning pengar – se upp! ALDRIG sluta göra din inteckning betalning såvida du helt enkelt inte har pengar och kan inte betala det. Din rådgivare / konsult kan ta pengarna och springa, vilket gör att du som många betalningar närmare att vara ur ditt hem.

vanlig lögn # 2: “Jag garanterar att jag får ditt lån ändras eller refinansieras”.

Här är sanningen. Ingen utom långivaren kommer att fatta det beslutet. Inte du. Inte din rådgivare. Inte din advokat. Inte ens Barak Obama. Ingen. Så det inte kan garanteras. Om en samvetslös bedragare garanterar att de kan få dig in i ett nytt lån eller nya villkor på din befintliga de helt enkelt ljuger. Det mesta de kan lova att göra är att hjälpa dig. Inte garantera utfallet

(Notera:. Detta är inte samma sak som en pengarna-tillbaka-garanti från en online-information produkt En låg kostnad manual med statliga program i en enkel steg-för-steg-format, tillsammans med nödvändiga blanketter och anvisningar om hur man använder dem, är helt enkelt en en information produkt Och det är OK att erbjuda en återbetalning av ditt inköpspris om du använder informationen inte har hjälpt dig Garantin för din tillfredsställelse -…. ej resultatet Det finns en skillnad) Plus att du kan få kit för allt från $ 12 – $ 89. Ingen var nära risken på $ 1,500 – $ 5000.

vanlig lögn # 3: Jag kan få din inteckning ändras snabbt!

En annan vanlig lie. Personer som står inför avskärmning känns normalt under en stor press och önskar omedelbar lindring. Bedragare inser detta och dra nytta av det. De försöker distrahera dig med taktik som syftar till att öka dina rädslor – sedan rida in till undsättning med ett löfte att om du betalar dem i dag (100% i förskott, förstås), kommer du bli stolt ägare av en vänligare inteckning inom de närmaste två eller tre veckor.

De fakta? Räkna med minst 30 dagar innan din ansökan kommer även att beaktas. De är alldeles för upptagen nu – särskilt med de nya statliga program som har utformats för att hjälpa uppskattningsvis 9 miljoner amerikanska Villaägare stanna i sina hem.

De bedragare berätta sanningen om en sak dock. Om du är i fara att förlora ditt hem via avskärmning är det viktigt att agera så snabbt som möjligt. Och ju mer väpnade du är med den information som din långivare kräver, tillsammans med kunskap om hur man presenterar det, desto bättre dina chanser att få det mest idealiskt strukturerad inteckning för din unika situation. Och eftersom du pratar om en skillnad på potentiellt tusentals dollar, det är väl värt ansträngningen!