ägande bidrar bostadslån approval_

De som är husägare har särskilda fördelar när de ansöker om ett bolån. Långivare brukar vilja villaägare som kunder eftersom de anser dem vara låg risk låntagare som har andra tillgångar som de kan få tillbaka sina pengar i fall problem uppstår och de måste ta till rättsliga åtgärder.

Eftersom bostadslån är säkrade kraven för godkännande är mindre strikta när det gäller krediter. Om den sökande redan är en husägare, vet långivaren att han har kunnat spara tillräckligt med pengar för att köpa en fastighet, eller behålla det om han ärvt eller betala inteckning månatliga betalningar om han finansierat köpet.

vilken ägande innebär

Ägandet innebär att du är en låg risk för långivarna när det gäller lån godkännande. Det betyder att du antagligen har kunnat möta inteckning månatliga betalningar innan och att du har åtagit sig att upprätthålla en fastighet genom åren. Homeownership berättar långivaren att du har en känsla av ansvar och att han kan lita på att du, Äôll hedra dina skyldigheter.

Sammanfattningsvis innebär homeownership för långivaren att chansen att du kommer att betala tillbaka lånet i tid och att det finns mindre möjligheter att du kommer standard på lånet. Och dessutom, om det av någon anledning fastighetsvärdet spelar, AOT täcka hela mängden skyldig pengar, det finns andra tillgångar som långivaren kan återkräva sina pengar.

lån, aos krav

Secured lån har mindre krav eftersom lånet skyddas av säkerheter och långivaren kan vidta rättsliga åtgärder för återtagande mot ägaren av fastigheten att återvinna fordran på låntagaren. Den viktigaste konsekvensen av detta lån kännetecken är att kredit värdering och kredit historia är inte en sådan affär när det gäller att säkra lån godkännande.

Det viktigaste kravet för lånet godkännande vid hänvisning till säkrade lån är den inkomst av lånet sökande. Att ha råd med månatliga betalningar är inte tillräckligt bra. Dessutom kan amorteringar inte vara högre än 40% av din inkomst eftersom långivaren vill se till att sökanden vunnit? T offra utgifter i syfte att återbetala lånet eftersom amorteringar är en extra kostnad som skulle kunna minskas om rätt situation stiger.

multipel säkerheter

Husägare kan garantera godkännande och kraftigt minska risken i ett bostadslån transaktion genom att erbjuda annan egendom som säkerhet för. Två gångar garanterar ett lån minskar avsevärt risken för långivaren och ger sökanden en möjlighet att få en lägre ränta för samma mängd pengar.

Att kunna erbjuda två eller flera fastigheter som säkerhet visar långivaren ert samarbete för att göra saker och ting lättare för honom och kommer förmodligen att få dig bättre villkor på ditt bostadslån. Dessa är de viktigaste skälen till varför det sägs att homeownership har många fördelar för dem som ansöker om ett bolån. Och även för dem som bara planerar att köpa ett andra hem eller en lägenhet, men don? T vill använda sina andra egenskaper som säkerhet.