accelererad inteckningar betalning fri inteckning

Ungefär ett år sedan kom en ny inteckning på scenen här i USA. Det kallas en Accelerator husägande som hävdade att det skulle kunna bidra till att öka eget kapital snabbare genom att kombinera ett lönekonto med en inteckning. Jag trodde det var en intressant idé, så jag tittade in i den. Här är vad jag fick reda på:

Den husägande Accelerator erbjuds av ett företag som heter CMG Mortgage och bygger på en produkt som har varit framgångsrik i Australien och Storbritannien. Den grundläggande idén är att du kombinerar din inteckning och ditt lönekonto. Detta görs genom att sätta in din lön till ditt lönekonto / inteckning konto. Din lön fungerar som en betalning mot din inteckning huvudman och därmed fungerar som ett eget accelerator. Sedan använder du samma konto för att betala alla dina månatliga räkningar (företrädesvis i slutet av månaden – se nedan). I slutet av månaden, beräknar husägande Accelerator ränta baserad på den genomsnittliga dagliga balans av kapitalbeloppet och sedan lägger räntekostnader till din inteckning balans.

fördelarna med bostad accelerator

Det finns flera fördelar med denna typ av set-up om det skulle visa sig att det största hindret att potentiella kunder initialt har en misstanke eller tvivel om metoder för detta program. Vad de flesta människor har svårt med är att linda huvudet kring idén att med detta program, man aldrig tekniskt gör en “inteckning betalning.” Du sätter helt enkelt din lön och sedan använda det konto som ditt vanliga lönekonto, och husägande Accelerator gör resten. Det bästa vore om man har direkt insättning genom sin arbetsgivare i syfte att utnyttja Accelerator husägande, men för de flesta människor, kommer detta inte utgöra ett problem. Om man inte har direkt insättning genom en arbetsgivare, kan lånet service företag helt enkelt ringde och rådas att överföra senaste insättning eller insättningar till ett personligt bankkonto. De kan sedan göra en överföring från ett personligt konto till gaspedalen kontot.

Genom att deponera intäkter till husägande Accelerator, är en möjlighet att ha fördelen av att ha 100% av sin inkomst appliceras som en amortering. Detta är bra eftersom som de flesta vet, i början av en inteckning, inte mycket av de amorteringar som faktiskt tillämpas mot huvudman. Med husägande Accelerator, går hela betalningen mot huvudman, och eftersom betalningen minskar inteckning balans med stormsteg, är den ränta som tas ut mindre eftersom räntan är baserad på den genomsnittliga dagliga balans.

Vad sägs om månatliga räkningar, kan man fråga sig. Naturligtvis måste en individs lön för att användas för andra saker förutom att bara möte en inteckning skyldighet. Man maximerar fördelarna med denna betalning program genom att göra alla eller de flesta av hans andra betalningar i slutet av månaden (även om det innebär att personen ska betala en månad före utsatt tid – om inte ändra nuvarande “förfallodatum”) . Dessutom, är det bäst att använda ett kreditkort under hela månaden och sedan bara betala räkningen kreditkort med några andra räkningar i slutet av varje månad. Därefter kan den maximala nyttan av detta program kan realiseras på grund av att ha gaspedalen kontot visar merparten av medlen som används mot huvudman. Det är målet eftersom intresset beräknas baseras på den dagliga balans. Naturligtvis är man fri att komma åt pengar när som helst enkelt med hjälp av VISA-kort som ges till dig när du få Accelerator husägande.

Allt som allt är detta ett bra program. Med lite disciplin, skulle man kunna få en inteckning betalas ut i mindre än hälften av tiden för traditionella lån.