90% inteckningar – ny köpare inteckning tips

Utvärdera 90% inteckningar från hus lån långivare kan vara en mycket förbryllande och frustrerande tid, särskilt för första gången köpare hus. Att försöka förstå all terminologi som hemmet långivare använder kan göra det ännu svårare.

Lades till att 90% inteckningar kan innehålla påföljder eller oförutsedda förtäckta avgifter så se till att avslöja vad som händer om du väljer att göra extra amorteringar eller om du ska betala de upplånade medlen ut tidigare. Det kan också vara en bra idé att hitta vad som händer om du hoppar över en månatlig utbetalning. Detta kan lätt uppstå eftersom du aldrig vet vad oväntade kostnader kan dyka upp i år in i framtiden.

Utifrån läget i de ekonomiska institutionerna klimatet bank och hem lån långivare kan väl inte ens titta på 10% för att vara en god nivå på eget kapital. Sanningen skall fram det brukar vara ett antal produktalternativ för 90% inteckningar men på grund av ekonomin svårigheterna under 2008/09 dessa typer av inteckningar verkligen inte så lätt att hitta. Det kommer att finnas fördelar och nackdelar med 90% inteckningar så det är ditt jobb att avgöra om denna typ av inteckning som passar dig.

När få ett bostadslån banken kommer att behöva veta din lönenivå och hur säkert ditt jobb är. Du kommer också att behöva räkna ut dina nuvarande månad till månad räkningar för poster t.ex. livsmedel, månatliga räkningar, kort etc. Om du tänker försöka få en inteckning tillsammans med följeslagare sedan både dina inkomster och utgifter kommer att behöva övervägas.

Det fina är att du kan ta den förvirring från att hitta rätt 90% bolåneinstitutet. Tänk på att banker erbjuder olika typer av lån och en hel del skulle kunna anpassas för kundens förhållanden. 90% inteckningar verkligen kan hjälpa nya bostadsköpare träda in på bostadsmarknaden, men här är några saker du bör titta på när du söker efter toppen 90% inteckning affär.

1) Se till att viss långivare har ett gott rykte med bostadslån eller med allra första gången hem köpare. Den billigaste inteckning företag är inte alltid det finansiella institutet måste du välja. Du skulle vilja titta på de bästa 90% inteckningar finns för att hitta de billigaste flighterna till 90% LTV inteckning.

2) Studera webbsidor av långivare hem inteckning innan du kontaktar dem. Ju mer forskning man gör den mer utbildad du blir på visst ämne. En fastighet kommer mest möjligen hamna din största investering någonsin därför är det viktigt att ta tid att utföra dina studier.

3) Att upptäcka vem som erbjuder 90% inteckningar gör en Google-sökning för att hitta vem som tillhandahåller en sådan inteckning i ditt område.

4) De flesta hypotekslån långivare webbplatser har fått en inteckning kalkylator på dem. Det är tillrådligt att upptäcka de aktuella bolåneräntor sedan enkelt utföra enkla beräkningar för att avgöra exakt vad dina egna återbetalningar sannolikt kommer att vara för alla olika lån.